Hypotheek voor ondernemers

Er bestaat een hardnekkig misverstand dat het voor ondernemers een stuk lastiger is om een hypotheek te sluiten. Dit vooroordeel ten opzichte van een hypotheek voor ondernemers lijkt enigszins terecht, want de banken stellen harde eisen aan het verstrekken van een hypotheek. Inkomenszekerheid is voor banken een belangrijke graadmeter bij het verstrekken van een hypotheek. Dat geldt ook voor een zelfstandig ondernemer. Een hypotheek zelfstandige ondernemer is echter wel degelijk mogelijk. Wat zijn de mogelijkheden voor een hypotheek voor ondernemers en waarom doe je hiervoor een beroep op de dienstverlening van Finaforte?

Hypotheek voor ondernemers

Waar kijkt de bank naar bij een hypotheek voor ondernemers en ZZP?

De bank of hypotheekverstrekker wil zekerheid bij het verstrekken van een hypotheek en kijkt daarom naar een aantal zaken voordat er daadwerkelijk een lening kan worden gesloten. Hoewel ondernemers vaak te maken hebben met een variabel inkomen, hoeft dat niet te betekenen dat er geen mogelijkheden zijn voor een hypotheek. Bij een hypotheek zelfstandige ondernemer wordt er gekeken naar de inkomsten van de laatste 3 jaren. Uiteraard wordt ook de prognose voor komende jaren hierin meegenomen. Door de 3 jaren te middelen ontstaat er een redelijke indicatie van het gemiddelde inkomen van een ondernemer. Het laatste jaar wordt veelal als maximum aangehouden bij een hypotheek startende ondernemer.

Hypotheek zelfstandige ondernemer – Welke mogelijkheden zijn er?

Hoewel een bank of verzekeraar een richtlijn aanhoudt van 3 jaar ondernemerschap, wil dat niet zeggen dat er niet van kan worden afgeweken. Na 6 maanden als ondernemer kunt u al bij ons terecht voor het afsluiten van een hypotheek. Bij een hypotheek ZZP is het natuurlijk raadzaam te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Een goed onderbouwde prognose geeft je meer kans op het krijgen van een hypotheek voor ondernemers, zelfs als je geen 3 jaarrekeningen kunt overleggen. De keuze voor een gespecialiseerde hypotheek acceptant is ook altijd een slimme keuze. Dit heeft alles te maken met het feit dat niet elke hypotheekadviseur de jaarrekening van een onderneming goed kan lezen, begrijpen en toepassen. Juist daarom is Finaforte er voor jou als ondernemer. Deze begeleidt je bij het krijgen van een hypotheek zelfstandige zonder personeel.

Gratis oriënterend gesprek voor ondernemers

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een hypotheek startende ondernemer en wil je hierover graag meer informatie? FinaForte biedt de mogelijkheid voor een gratis oriënterend gesprek. Dat geldt ook als je meer wilt weten over een hypotheek voor ondernemers. Wij zijn 100% onafhankelijk en dus kun je van ons altijd een onafhankelijk en deskundig advies verwachten. Een hypotheek zelfstandige ondernemer sluit je daarom af via de bemiddeling van FinaForte. Ontdek ons veelzijdige aanbod op finaforte.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij doen altijd ons uiterste best om de aankoop van jouw droomwoning door middel van een goede financiering te realiseren.

Onze klanten geven ons een 9,1

beste hypotheek voor ondernemer independer

100% onafhankelijk

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Altijd de laagste hypotheekrente

Meer dan 95% slagingskans

Hypotheek voor ZZP & Flexwerker

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden als ondernemer zijn?

Bel ons op 075-2040032

Plan een gratis oriënterend gesprek!


Ik accepteer het privacy beleid

Wij werken samen met meer dan 20 banken en zijn dus 100% onafhankelijk

hypotheek voor ondernemers 1
hypotheek voor ondernemers 1
hypotheek voor ondernemers 1
hypotheek voor ondernemers 1
hypotheek voor ondernemers 1
hypotheek voor ondernemers 1

Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 075-2040032

 

Het team van FinaForte staat voor u klaar

Waldy Pollack

Waldy Pollack

Directeur

 

Michel Lindenburg

Michel Lindenburg

Ondernemer Specialist

 

Jack Bleijendaal

Jack Bleijendaal

Ondernemer specialist

 

Femke van Heusden

Femke van Heusden

Hypotheekacceptant

 

Alexander Lendfers

Alexander Lendfers

Ondernemer specialist

 

Daniel Krabbenbos

Daniel Krabbenbos

Ondernemer specialist

 

Liselore van Twuijver

Liselore van Twuijver

Hypotheekacceptant

 

Liesbeth Nuse

Liesbeth Nuse

Belastingadviseur & Ondernemer Specialist

 

Vestiging Heemskerk

Vestiging Amsterdam