FinaForte zakelijk

Hotel financiering

  9,9 - bron: advieskeuze

FinaForte is gespecialiseerd in hypotheken hotel financieringen.

Heb je interesse in een hotel financiering? Neem dan contact op of plan een gratis gesprek en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

 • Ruime selectie financieringen
 • Specialist in hotel financieringen
 • 100% onafhankelijk
 • Hoogste slagingskans

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

Bedrijfsfinanciering
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Naast banken ook andere financiers

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

De beste rente & voorwaarden

Hotel financiering? FinaForte regelt het voor je.

De ondernemersdesk van FinaForte is gespecialiseerd in het financieren van hotels en vastgoed voor hotels. Waar andere partijen financieringen voor hotels juist mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in het financieren hotels, overname van hotels, hotelpanden, inventaris en goodwill.

Doordat wij bij veel banken en financierders zijn aangesloten en over specialistische kennis beschikken heb je bij ons altijd de grootste kans van slagen met de juiste financiering voor jouw hotel.

Wij hebben meer dan 50 financieringsoplossingen voor jouw hotel of onderneming beschikbaar.

Meer informatie over de hotel financiering?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in hotel financieringen

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in hotel financieringen

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!
   Ik accepteer het privacy beleid

   Waarom een hotel financiering via FinaForte?

   Een hotel financiering is een speciale financiering voor hotels. Waar de meeste geldverstrekkers juist hotel financieringen mijden zijn wij juist gespecialiseerd in het financieren van hotels. Het financieren van een hotel is altijd een uitdaging. Zo is er het pand, de inventaris en de goodwill welke gefinancierd moeten of kunnen worden. Doordat wij met alle financieringspartijen samenwerken en veel ervaring hebben in het opstellen van een gedegen financieringsplan voor hotels heb je bij ons een grote slagingskans. Wij denken graag mee met je en denken ook “out of the box”.

   Bij ons kun je terecht voor een uitbreiding van jouw zaak tot het financieren van een compleet nieuwe hotels.

   Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis quickscan. Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Wij werken met meer dan 50 hotel financiers en zijn 100% onafhankelijk

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."