FinaForte Zakelijk

Factoring

FinaForte is gespecialiseerd in factoring vanaf € 1.000,- . Factoring gebruik je om de liquiditeitspositie te verbeteren of om groeiambities te realiseren. Met factoring beschik je namelijk direct over jouw geld.

Heb je interesse in factoring? Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten financieringen en factoringmaatschappijen. Op basis van jouw specifieke casus selecteren wij de best passende financieringsoptie voor je.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

Factoring
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Naast banken ook andere financiers

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

De beste rente & voorwaarden

Factoring toepassen? FinaForte regelt het voor je.

Wij zijn gespecialiseerd in factoring vanaf € 1.000,-. Klanten die te laat of helemaal niet betalen is een nachtmerrie van elke ondernemer. De openstaande facturen kunnen er zomaar voor zorgen dat jij minder kan investeren en zelf in de financiële problemen kan komen.

Met factoring verkoop je de openstaande facturen aan een factoringmaatschappij. Zo heb jij direct jouw geld op de rekening staan voor nieuwe investeringen en draagt de factoringmaatschappij het betalingsrisico. Doordat wij bij veel banken en financiers zijn aangesloten en over specialistische kennis beschikken kunnen wij altijd de passende financiering voor je vinden.

Ontdek hoe onze expertise je verder kan helpen. Plan gerust een gesprek met een van onze adviseurs en zij kunnen je alle mogelijkheden vertellen. Doordat wij toegang hebben tot bijna alle geldverstrekkers inclusief factoringmaatschappijen en andere alternatieve financieringsmogelijkheden kunnen wij je altijd de beste financiering met de beste rente voor je bieden.

Meer informatie over factoring?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatiegesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in factoring

Wij begrijpen ondernemers

Altijd de laagste rente

Meer dan 95% slagingskans

Bij ons kun je meer lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in bedrijfsfinancieringen

  Toegang tot MKB groeifondsen

  Altijd de laagste rente

  Meer dan 95% slagingskans

  Wij helpen jouw bedrijf groeien

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken factoring

   Looptijd

   De looptijd van factoring is afhankelijk van de behoefte van jouw onderneming. Je bepaalt zelf hoeveel openstaande facturen je verkoopt aan de factoringmaatschappij.

   Rente

   Als je eenmalig een factuur wilt factoren is de factorfee tussen de 2% en 5%. Als je de gehele omzet laat factoren dan betaal je een factorfee tussen de 1,5% en 4% van de omzet. Het exacte factorfee per openstaande factuur is afhankelijk van de afspraken die je maakt met de factoringmaatschappij.

   Financieringspercentage

   De financieringspercentage is afhankelijk van de afspraken die je contractueel overeen bent gekomen met de factoringmaatschappij. De meeste factoringmaatschappijen betalen op korte termijn tussen de 80% en 90% van de factuurwaarde aan je over.

   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Met factoring komt het bedrag op korte termijn op je zakelijke bankrekening te staan. Dit betekent dat het bedrag vrij te besteden is. Meestal gebruik je het voor (kortlopende) investeringen, aanschaf van voorraden of uitbreiding van personeel of filialen.

   Z

   Belangrijke factoren

   Met factoring is ook een manier om jouw incasso zorgen uit te besteden. Een deel of jouw gehele debiteurenadministratie draag je over aan de factoringmaatschappij. Die verzorgt zowel de debiteurenadminstratie, onderzoek naar de kredietwaardigheid van klanten, de voorfinanciering van je openstaande facturen en draagt het debiteurenrisico.

   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

   hypotheek ing
   Bedrijfsfinanciering
   New10 Bedrijfsfinanciering
   zakelijke hypotheek mogelijk
   Funding Circle bedrijfsfinanciering
   qcredits bedrijfsfinanciering
   collin crowdfund bedrijfsfinanciering
   beequip bedrijfsfinanciering
   triodos bank bedrijfsfinanciering
   Finker bedrijfsfinanciering
   hypotheek ing
   New10 Bedrijfsfinanciering
   qcredits bedrijfsfinanciering
   zakelijke hypotheek mogelijk
   collin crowdfund bedrijfsfinanciering
   beequip bedrijfsfinanciering
   triodos bank bedrijfsfinanciering
   Finker bedrijfsfinanciering
   ebury bedrijfsfinanciering
   Wat is factoring?

   Het is een alternatieve financiering voor ondernemers. Met factoring verkoop de openstaande facturen van jouw onderneming aan een factoringmaatschappij. Het bedrag van de openstaande facturen worden dan vaak binnen 24 uur overgemaakt, ongeacht het betalingstermijn.

   Hoe werkt factoring?

   Iedere factoringmaatschappij werkt met een ander factoring proces. In het algemeen verkoop je de openstaande facturen aan een factoringmaatschappij, zij checken de factuur en betalen de factuur uit als het voldoet aan de voorwaarden. De factoringmaatschappij pakt het debiteurenbeheer op en zorgen voor de afwikkeling van jouw factuur.

   Wanneer is factoring zinvol?

   Factoring is vooral zinvol als je bedrijf in de groeifase zit. Als je groeit, dan groeit ook jouw debiteurenadministratie en dan kan het zijn dat het saldo op de zakelijke rekening de bodem bereikt en een verdere groei belemmerd. Met factoring heb je sneller liquiditeiten tot je beschikking en kun je blijven groeien. Ook als je liever niet bezig wilt zijn met je debiteurenbeheer is factoring zinvol. Een factoringmaatschappij neemt dit dan volledig voor je.

   werkkapitaal financiering
   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Ik ben zeer tevreden over Finaforte. Ze waren super snel met het beantwoorden van mijn vragen en ik werd altijd op dezelfde dag teruggebeld. Alle medewerkers die ik gesproken heb waren erg vriendelijk en behulpzaam.
   En speciaal dank aan Suzanne de Kraaij, zonder Suzanne was het mij niet gelukt om mijn eerste woning te kopen.
   Suzanne doet letterlijk haar best om de beste hypotheek te regelen voor de klant. Ze doet haar werk met veel passie en enthousiasme.
   Ik zou alle ondernemers aanraden om bij Finaforte voor hun hypotheek."

   Jouan - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."