FINAFORTE ZAKELIJK

Zakelijke financieringen
voor ondernemers

Maak kennis met ons en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden ondernemers je voor gingen.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9 ! Lees hier zelf onze reviews.

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

expat mortgage

Ondernemers kiezen voor Finaforte

Bij Finaforte Zakelijk helpen we ondernemers voorruit. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van zakelijk onroerend goed, groei, projectontwikkeling en vastgoed voor de professionele belegger.

Met méér dan 40 financiers zijn wij 100% onafhankelijk en heeft u de beste slagingskans. Naast de grote banken en bekende partijen werken wij ook met kleinere partijen en alternatieve financiers. Hierdoor heb jij de beste rente en voorwaarden voor jouw financiering.

Wij zetten ons altijd 200% in voor onze klanten. Onze klantbeoordeling van 9,9 zien wij als een groot compliment. Wij krijgen vaak de financiering wél voor elkaar waar een andere partij dat niet lukt. Lees hier zelf onze reviews.

Meer informatie of uw mogelijkheden weten? Bel ons gerust op 085-0074080 voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek. Of vraag alvast een telefonisch gesprek aan. Dan bellen wij je binnen één werkdag terug.

Zakelijke hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van bedrijfspanden voor ondernemers tegen de beste rente en voorwaarden.

Bedrijfsfinancieringen

U kunt bij ons terecht voor uw zakelijke financieringen vanaf € 100.000. Wij onderhandelen altijd de beste rente en voorwaarden voor u.

Vastgoed financiering

Wij hebben méér dan 50 financiers voor het financieren residentieel en commercieel vastgoed voor particulieren en professionals.

Groeifinanciering

Ontdek de mogelijkheden voor het financieren van de groei van jouw onderneming. Wij schrijven een ijzersterk financieringsplan.

Bedrijfsovername

Wilt u een bedrijfsovername financieren? Onze specialisten geven u graag duidelijk uitleg over de mogelijkheden.

Overbruggingskrediet

Heeft u een financiering nodig om een periode te overbruggen? Een goede onderbouwing is dan essentieel. Wij helpen u.

Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

   9,9 - bron: advieskeuze

"Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

Ruben - Ondernemer
bron: advieskeuze

"Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met Finaforte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

Ruben - Ondernemer
bron: advieskeuze

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

Oriënterend gesprek

Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

"Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."