FinaForte Zakelijk

Financieringen voor het MKB

Op zoek naar een financiering voor uw bedrijfspand, groei of professionele beleggingen? Wij helpen u verder. Maak kennis met het team van FinaForte Zakelijk en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden ondernemers u voor gingen.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,8 !

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

Ondernemers kiezen voor FinaForte

Bij FinaForte Zakelijk helpen we ondernemers voorruit. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van zakelijk onroerend goed, groei, projectontwikkeling en vastgoed voor de professionele belegger.

Met méér dan 40 financiers zijn wij 100% onafhankelijk en heeft u de beste slagingskans. Naast de grote banken en bekende partijen werken wij ook met kleinere partijen en alternatieve financiers. Hierdoor heb jij de beste rente en voorwaarden voor jouw financiering.

Wij zetten ons altijd 200% in voor onze klanten. Onze klantbeoordeling van 9,8 zien wij als een groot compliment. Wij krijgen vaak de financiering wél voor elkaar waar een andere partij dat niet lukt. Lees zelf onze reviews.

Meer informatie of uw mogelijkheden weten? Bel ons gerust op 085-0074080 voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek. Of vraag alvast een telefonisch gesprek aan. Dan bellen wij je binnen één werkdag terug.

Zakelijke hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van bedrijfspanden voor ondernemers tegen de beste rente en voorwaarden.

Bedrijfsfinancieringen

U kunt bij ons terecht voor uw zakelijke financieringen vanaf € 100.000. Wij onderhandelen altijd de beste rente en voorwaarden voor u.

Vastgoed financiering

Wij hebben méér dan 50 financiers voor het financieren residentieel en commercieel vastgoed voor particulieren en professionals.

Groeifinanciering

Ontdek de mogelijkheden voor het financieren van de groei van jouw onderneming. Wij schrijven een ijzersterk financieringsplan.

Bedrijfsovername

Wilt u een bedrijfsovername financieren? Onze specialisten geven u graag duidelijk uitleg over de mogelijkheden.

Overbruggingskrediet

Heeft u een financiering nodig om een periode te overbruggen? Een goede onderbouwing is dan essentieel. Wij helpen u.

Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
Banner Advieskeuze.nl


Niels
Ondernemer
bron: advieskeuze

"Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

"Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


Ruben
Ondernemer
bron: advieskeuze

Nathalie
zzp'er
bron: advieskeuze

"Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

"De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


Vincent
Ondernemer
bron: advieskeuze

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen u voor. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaald het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt u als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loopt u vast met uw hypotheek of financiering en heeft u het gevoel dat u als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

"Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."