Hypotheek beleggingspand

Beleggingspand (her)financieren? Met méér dan 20 beleggingspand hypotheken en onze ervaring weten wij de beste beleggingspand hypotheek voor jou te vinden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de beleggingspand hypotheek.

Maak kennis met onze beleggingspand hypotheekspecialisten en ontdek zelf waarom méér dan 10.000 tevreden klanten jou voor gingen.
Onze zeer ervaren kredietadviseurs krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen. Daarom geven ondernemers ons een 9,9!

Meer informatie omtrent een hypotheek voor een beleggingspand? Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Direct de beste hypotheek beleggingspand

Wanneer je een beleggingspand wil financieren dan is het belangrijk om te weten of de bank jou als particuliere belegger, professional of grote belegger ziet. Wij bieden een beleggingspand hypotheek aan voor elke situatie. Elke bank of financier heeft zijn eigen rente en voorwaarden. Wij vergelijken méér dan 20 hypotheken voor de beleggingspand. Plan een gratis oriënterend gesprek met ons en onze adviseurs kunnen je snel een indicatie geven van de mogelijkheden.

Een beleggingspand hypotheek kan gebruikt worden om een woning bedrijfspand of project te financieren. Voor Woningen kun je maximaal 90% van de taxatiewaarde in verhuurde staat financieren en voor commercieel vastgoed 85%.

Wij realiseren de hoogste slagingskans en de beste rente en voorwaarden voor je. Regel daarom de hypotheek voor jouw beleggingspand bij FinaForte.

100% onafhankelijk

Specialist in beleggingspand hypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Via ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Jouw situatie
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in beleggingspand hypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Via ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie
   Ik accepteer het privacy beleid

   FinaForte is specialist in de hypotheek beleggingspand

   De kredietadviseurs van FinaForte zijn gespecialiseerd in de beleggingspand hypotheek en onderhandelen altijd de beste voorwaarden en rente voor jou als belegger. Waar andere partijen hypotheken voor vastgoed beleggingspanden mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in beleggingspand hypotheken. Banken bieden verschillende soorten hypotheken aan.

   We zetten er hier alvast een paar op een rijtje:

    

   20+ hypotheken voor je beleggingspand

   Wij doen zaken met meer dan 20 financiers voor jouw gunstigste beleggingspand hypotheek. Deze beleggingspand financiers bestaan uit alle traditionele banken tot crowdfunding – en alles wat ertussen zit. Ook doen wij stapelfinancieringen. Doordat onze kredietadviseurs van FinaForte zijn aangesloten bij beleggingspand hypotheekverstrekkers die er toe doen én omdat wij over specialistische kennis beschikken, heb je bij ons altijd de grootste kans van slagen van je maximale beleggingspand hypotheek tegen de laagste rente.

    

   Herfinancieren beleggingspand voor geldbesparing? Doen we!

   Behalve het financieren van een aan te kopen beleggingspand met een beleggingspand hypotheek, kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide beleggingspand financieringsmogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke geldbesparing op voor jou.

    

   FinaForte vergelijkt de hypotheken voor jouw beleggingspand

   Of je nu interesse hebt in een beleggingspand hypotheek voor een horecapand of voor een woonpand; wij krijgen jouw beleggingspand hypotheek wél rond. En dat doen we bij de beleggingspand hypotheekverstrekker die de beste voorwaarden biedt in jouw situatie. Wij vergelijken daarom meer dan 20 beleggingspand hypotheekverstrekkers die beschikbaar zijn voor je beleggingspand. Want onze kredietadviseurs kennen de voorwaarden van alle financiers als geen ander.

    

   Hypotheek beleggingspand tegen de laagste rente? Regelen we!

   Hoe? Simpel! Nadat we jouw beleggingspand financiering op haar haalbaarheid hebben getoetst, schrijven we het kredietvoorstel. Dit vastgoed financieringsvoorstel komt vervolgens bij diverse beleggingspand hypotheekverstrekkers te liggen. We hebben intensief contact met de fiatteurs en sparren samen om tot de beste beleggingspand financieringsoplossing te komen. Doordat we met verschillende financiers in gesprek zijn, verwachten we meerdere voorstellen binnen te krijgen. Op deze manier laten we de financiers tegen elkaar uitspelen voor de gunstigste offerte. En wanneer onze kredietadviseurs een offerte van de financier krijgen, weten wij in 87% van de offertes alsnóg een lagere rente te onderhandelen. Zo krijg jij bij FinaForte de beste deal voor jouw beleggingspand hypotheek!

    

   Kies uit meer dan 20 financieringsoplossingen

   Wij hebben meer dan 20 beleggingspand financieringsoplossingen voor jou beschikbaar. Maar in principe gaan de kredietadviseurs van FinaForte grenzeloos op zoek naar een beleggingspand financieringsoplossing die het beste werkt voor jou. Bovendien zijn de financieringsoplossingen bij ons beschikbaar tot maximaal 85% van de marktwaarde van het beleggingspand in verhuurde staat. Klinkt goed, toch?

    

   Met een hypotheek beleggingspand is er vaak meer mogelijk dan je denkt…

   Dus ben je klaar om jouw mogelijkheden te ontdekken rondom de beleggingspand hypotheek? Of wil je eerst meer te weten komen over beleggingspand hypotheken? Bel ons op 085-0074080 en ontdek wat er écht mogelijk is in jouw situatie. Of laat je naam en telefoonnummer achter voor een gratis oriëntatiegesprek. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Méér dan 20 beleggingspand hypotheekaanbieders

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   De hypotheek beleggingspand, hoe zit dat?

   Steeds meer particulieren en ondernemers investeren in vastgoed met als doel deze beleggingspanden te verhuren en hiermee passieve inkomsten te genereren. En in 2019 is de rente op beleggingspanden hypotheken historisch laag. Dé ideale tijd om beleggingspanden te financieren dus. Of het nou gaat om een appartement, woonhuis of een bedrijfsmatig pand. Wat voor beleggingspand je ook wilt financieren; je hebt eerst een hypotheek nodig voor je beleggingspand. Maar kom jij wel in aanmerking voor een beleggingspand hypotheek? En bij welke vastgoed financier krijg jij de beleggingspand hypotheek tegen de laagste rente?

   Kom ik in aanmerking voor een beleggingspand hypotheek?

   Beleggingspand hypotheken zijn bedoeld voor ondernemers. Daarbij maakt het niet uit of je jouw 1e beleggingspand wilt financieren voor verhuur of al je 5e beleggingspand; wij bieden beleggingspand hypotheken aan voor zowel grote als kleine beleggers. De beleggingspand financieringen zijn beschikbaar vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van meerdere miljoenen. Bij FinaForte heb je altijd een passende beleggingspand hypotheek beschikbaar voor jou.

   Rente beleggingspand hypotheek, hoe wordt deze bepaald?

   De rente van een beleggingspand hypotheek werkt anders dan de rente van particuliere hypotheken. Zo is er bij een beleggingspand hypotheek geen vaste rentelijst zoals je gewend bent bij een hypotheek voor woningen. De rente van een beleggingspand hypotheek wordt bepaald door een risicoanalyse van de beleggingspand hypotheekverstrekker. Voor de rente van een beleggingspand hypotheek kijken de vastgoed financiers naar het beleggingspand, jouw financiële situatie en andere variabelen. Naar aanleiding van deze input, bepalen de financiers een specifieke rente voor jouw beleggingspand hypotheek. Onze kredietadviseurs zorgen ervoor dat je je beleggingspand hypotheek krijgt tegen de laagste rente, want wij onderhandelen altijd de beste deal voor jou.

   FinaForte onderhandelt de laagste rente voor jou

   Elke beleggingspand financier heeft zijn eigen voorwaarden. Wij kennen alle voorwaarden (en uitzonderingen) en weten precies bij welke financier je de hoogste slagingskans hebt voor jouw gunstigste beleggingspand hypotheek. Nadat wij een rentevoorstel ontvangen van de beleggingspand financiers, weten wij in de meeste gevallen (87%) een lagere rente te onderhandelen voor jou. Zo zorgt FinaForte ervoor dat je je beleggingspand hypotheek krijgt tegen de laagste rente.

   Beleggingspand hypotheek rentetarieven vergelijken? Doe eerst een gratis QuickScan!

   Wil je alvast een goede indicatie hebben van de rente van jouw beleggingspand hypotheek? Doe dan eerst een gratis QuickScan bij FinaForte. Met deze gratis QuickScan beoordeel je de haalbaarheid van jouw beleggingspand hypotheek. Vraag vandaag nog de QuickScan aan!

   100% onafhankelijk

   Specialist in beleggingspand hypotheken

   Wij begrijpen ondernemers

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Bij ons kunt u méér lenen

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

    Jouw situatie
    Ik accepteer het privacy beleid

    100% onafhankelijk

    Specialist in beleggingspand hypotheken

    Wij begrijpen ondernemers

    Meer dan 95% slagingskans

    Altijd de laagste rente

    Bij ons kunt u méér lenen

    Altijd een gratis oriënterend gesprek

    Weten wat uw mogelijkheden zijn?

    Bel ons op 085-0074080

    Plan een gratis oriënterend gesprek!

     Jouw situatie
     Ik accepteer het privacy beleid

     Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
     Banner Advieskeuze.nl


     Niels
     Ondernemer
     bron: advieskeuze

     "Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

     "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


     Ruben
     Ondernemer
     bron: advieskeuze

     Nathalie
     zzp'er
     bron: advieskeuze

     "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

     "De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


     Vincent
     Ondernemer
     bron: advieskeuze

     100% onafhankelijk

     Wij begrijpen ondernemers

     Specialist in hypotheek beleggingspanden

     Altijd een gratis oriënterend gesprek

     Meer dan 95% slagingskans

     Altijd de laagste rente

     Weten wat uw mogelijkheden zijn?

     Bel ons op 085-0074080

     Plan een gratis oriënterend gesprek!

     De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg; precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. Wij hebben het hoogste slagingspercentage, omdat wij voor elkaar krijgen wat anderen niet voor elkaar krijgen. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.7 !
     Wij kennen de banken en beleggingspand financiers als geen ander en stellen ze graag gerust, zodat jij je hypotheek voor een beleggingspand rond krijgt als ondernemer. Vanwege onze expertise, hebben we een sterke onderhandelingspositie met de beleggingspand financiers. En geen zorgen: wij begeleiden je met alles. Stap voor stap. In heldere taal.
     Dus ben je klaar voor je beleggingspand? En heb je misschien het gevoel dat je als belegger niet wordt begrepen door andere partijen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op – zelfs als je tot nu toe vastloopt met je beleggingspand financieringsaanvraag bij andere partijen!

     “Hèhè, eindelijk iemand die beleggers begrijpt.”