FinaForte Hypotheken

Hypotheek beleggingspand

  9,9 - bron: advieskeuze

Beleggingspand (her)financieren? Met méér dan 20 beleggingspand hypotheken en onze ervaring weten wij de beste beleggingspand hypotheek voor jou te vinden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de beleggingspand hypotheek.

 • Keuze uit meer dan 20 hypotheken
 • Specialist in vastgoed hypotheken
 • 100% onafhankelijk
 • Hoogste slagingskans

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

vastgoed hypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Naast banken ook andere financiers

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

De beste rente & voorwaarden

Direct de beste hypotheek beleggingspand

Wanneer je een beleggingspand wil financieren dan is het belangrijk om te weten of de bank jou als particuliere belegger, professional of grote belegger ziet. Wij bieden een beleggingspand hypotheek aan voor elke situatie. Elke bank of financier heeft zijn eigen rente en voorwaarden. Wij vergelijken méér dan 20 hypotheken voor de beleggingspand. Plan een gratis oriënterend gesprek met ons en onze adviseurs kunnen je snel een indicatie geven van de mogelijkheden.

Een beleggingspand hypotheek kan gebruikt worden om een woning bedrijfspand of project te financieren. Voor woningen kun je maximaal 90% van de taxatiewaarde in verhuurde staat financieren en voor commercieel vastgoed 85%.

Wij realiseren de hoogste slagingskans en de beste rente en voorwaarden voor je. Regel daarom de hypotheek voor jouw beleggingspand bij Finaforte.

100% onafhankelijk

Specialist in beleggingspand hypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Via ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Jouw situatie

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in beleggingspand hypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Via ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie

   Ik accepteer het privacy beleid

   Finaforte is specialist in de hypotheek beleggingspand

   De kredietadviseurs van Finaforte zijn gespecialiseerd in de beleggingspand hypotheek en onderhandelen altijd de beste voorwaarden en rente voor jou als belegger. Waar andere partijen hypotheken voor vastgoed beleggingspanden mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in beleggingspand hypotheken. Banken bieden verschillende soorten hypotheken aan.

   We zetten er hier alvast een paar op een rijtje:

    

   20+ hypotheken voor je beleggingspand

   Wij doen zaken met meer dan 20 financiers voor jouw gunstigste beleggingspand hypotheek. Deze beleggingspand financiers bestaan uit alle traditionele banken tot crowdfunding – en alles wat ertussen zit. Ook doen wij stapelfinancieringen. Doordat onze kredietadviseurs van Finaforte zijn aangesloten bij beleggingspand hypotheekverstrekkers die er toe doen én omdat wij over specialistische kennis beschikken, heb je bij ons altijd de grootste kans van slagen van je maximale beleggingspand hypotheek tegen de laagste rente.

    

   Herfinancieren beleggingspand voor geldbesparing? Doen we!

   Behalve het financieren van een aan te kopen beleggingspand met een beleggingspand hypotheek, kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide beleggingspand financieringsmogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke geldbesparing op voor jou.

    

   Finaforte vergelijkt de hypotheken voor jouw beleggingspand

   Of je nu interesse hebt in een beleggingspand financiering voor een horecapand of voor een woonpand; wij krijgen het beleggingspand financieren wél rond. En dat doen we bij de beleggingspand hypotheekverstrekker die de beste voorwaarden biedt in jouw situatie. Wij vergelijken daarom meer dan 20 beleggingspand hypotheekverstrekkers die beschikbaar zijn voor je beleggingspand. Want onze kredietadviseurs kennen de voorwaarden van alle financiers als geen ander.

    

   Hypotheek beleggingspand tegen de laagste rente? Regelen we!

   Hoe? Simpel! Nadat we jouw beleggingspand financiering op haar haalbaarheid hebben getoetst, schrijven we het kredietvoorstel. Dit vastgoed financieringsvoorstel komt vervolgens bij diverse beleggingspand hypotheekverstrekkers te liggen. We hebben intensief contact met de fiatteurs en sparren samen om tot de beste beleggingspand financieringsoplossing te komen. Doordat we met verschillende financiers in gesprek zijn, verwachten we meerdere voorstellen binnen te krijgen. Op deze manier laten we de financiers tegen elkaar uitspelen voor de gunstigste offerte. En wanneer onze kredietadviseurs een offerte van de financier krijgen, weten wij in 87% van de offertes alsnóg een lagere rente te onderhandelen. Zo krijg jij bij Finaforte de beste beleggingspand financiering deal voor jouw beleggingspand!

    

   Kies uit meer dan 20 financieringsoplossingen

   Wij hebben meer dan 20 beleggingspand financieringsoplossingen voor jou beschikbaar. Maar in principe gaan de kredietadviseurs van Finaforte grenzeloos op zoek naar een beleggingspand financieringsoplossing die het beste werkt voor jou. Bovendien zijn de financieringsoplossingen bij ons beschikbaar tot maximaal 85% van de marktwaarde van het beleggingspand in verhuurde staat. Een beleggingspand financierien via Finaforte. Klinkt goed, toch?

    

   Met een hypotheek beleggingspand is er vaak meer mogelijk dan je denkt…

   Dus ben je klaar om jouw mogelijkheden te ontdekken rondom de beleggingspand hypotheek? Of wil je eerst meer te weten komen over beleggingspand hypotheken? Bel ons op 085-0074080 en ontdek wat er écht mogelijk is in jouw situatie. Of laat je naam en telefoonnummer achter voor een gratis oriëntatiegesprek. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Méér dan 20 beleggingspand hypotheekaanbieders

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   De hypotheek beleggingspand, hoe zit dat?

   Steeds meer particulieren en ondernemers investeren in vastgoed met als doel deze beleggingspanden te verhuren en hiermee passieve inkomsten te genereren. Of het nou gaat om een appartement, woonhuis of een bedrijfsmatig pand. Wat voor beleggingspand je ook wilt financieren; je hebt eerst een hypotheek nodig voor je beleggingspand. Maar kom jij wel in aanmerking voor een beleggingspand hypotheek? En bij welke vastgoed financier krijg jij de beleggingspand hypotheek tegen de laagste rente?

   Kom ik in aanmerking voor een beleggingspand hypotheek?

   Beleggingspand hypotheken zijn bedoeld voor ondernemers. Daarbij maakt het niet uit of je jouw 1e beleggingspand wilt financieren voor verhuur of al je 5e beleggingspand; wij bieden beleggingspand hypotheken aan voor zowel grote als kleine beleggers. De beleggingspand financieringen zijn beschikbaar vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van meerdere miljoenen. Bij Finaforte heb je altijd een passende beleggingspand hypotheek beschikbaar voor jou.

   Rente beleggingspand hypotheek, hoe wordt deze bepaald?

   De rente van een beleggingspand hypotheek werkt anders dan de rente van particuliere hypotheken. Zo is er bij een beleggingspand hypotheek geen vaste rentelijst zoals je gewend bent bij een hypotheek voor woningen. De rente van een beleggingspand hypotheek wordt bepaald door een risicoanalyse van de beleggingspand hypotheekverstrekker. Voor de rente van een beleggingspand hypotheek kijken de vastgoed financiers naar het beleggingspand, jouw financiële situatie en andere variabelen. Naar aanleiding van deze input, bepalen de financiers een specifieke rente voor jouw beleggingspand hypotheek. Onze kredietadviseurs zorgen ervoor dat je je beleggingspand hypotheek krijgt tegen de laagste rente, want wij onderhandelen altijd de beste deal voor jou.

   Finaforte onderhandelt de laagste rente voor jou

   Elke beleggingspand financier heeft zijn eigen voorwaarden. Wij kennen alle voorwaarden (en uitzonderingen) en weten precies bij welke financier je de hoogste slagingskans hebt voor jouw gunstigste beleggingspand hypotheek. Nadat wij een rentevoorstel ontvangen van de beleggingspand financiers, weten wij in de meeste gevallen (87%) een lagere rente te onderhandelen voor jou. Zo zorgt Finaforte ervoor dat je je beleggingspand hypotheek krijgt tegen de laagste rente.

   Beleggingspand hypotheek rentetarieven vergelijken? Doe eerst een gratis QuickScan!

   Wil je alvast een goede indicatie hebben van de rente van jouw beleggingspand hypotheek? Doe dan eerst een gratis QuickScan bij Finaforte. Met deze gratis QuickScan beoordeel je de haalbaarheid van jouw beleggingspand hypotheek. Vraag vandaag nog de QuickScan aan!

   100% onafhankelijk

   Specialist in beleggingspand hypotheken

   Wij begrijpen ondernemers

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Bij ons kunt u méér lenen

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

    Jouw situatie

    Ik accepteer het privacy beleid

    100% onafhankelijk

    Specialist in beleggingspand hypotheken

    Wij begrijpen ondernemers

    Meer dan 95% slagingskans

    Altijd de laagste rente

    Bij ons kunt u méér lenen

    Altijd een gratis oriënterend gesprek

    Weten wat uw mogelijkheden zijn?

    Bel ons op 085-0074080

    Plan een gratis oriënterend gesprek!

     Jouw situatie

     Ik accepteer het privacy beleid

     Ontdek wat andere vastgoedbeleggers over ons zeggen

        9,9 - bron: advieskeuze

     "Analytisch vermogen, ervaring en kennis van zaken, parate hulp en adequate acties. Neemt initiatief om buiten gebaande paden te gaan. Door doorzettingsvermogen de onwaarschijnlijke eindstreep toch gehaald."

     Sem - Ondernemer
     bron: advieskeuze

     "Ben zeer tevreden en (achteraf) goede keuze om mijn hypotheek via FinaForte te regelen. Vanaf eerste moment al volledig vertrouwen ingehad dat ik hier in goede handen was. Communicatie was heel duidelijk, strak, kort en professioneel."

     Wouter - Ondernemer
     bron: advieskeuze

     Weten wat uw mogelijkheden zijn?

     Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

     Oriënterend gesprek

     Méér dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor.

     Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom vastgoed beleggers voor Finaforte kiezen.

     De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die beleggers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als belegger of ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als belegger of ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

     "Hèhè, eindelijk iemand die vastgoed beleggers begrijpt."