Verhuurhypotheek

Verhuurhypotheek nodig? Wij vergelijken ze allemaal voor je!

Direct de beste verhuurhypotheek voor jouw situatie? Wij vergelijken alle verhuurhypotheken. Zowel voor de particuliere als professionele belegger. Direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en plan een gratis gesprek wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,8!

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Verhuurhypotheek? FinaForte regelt het voor je.

FinaForte is gespecialiseerd in verhuurhypotheken voor zowel de particuliere belegger als de professionele belegger. Waar andere partijen verhuurhypotheken juist mijden is dit voor ons een van de leukste onderdelen van het vak.

Wij vergelijken méér dan 50 verhuurhypotheken op voorwaarden en rente. Door onze ervaring en ons ruime netwerk weten wij de beste verhuurhypotheek met de hoogste slagingskans voor je te realiseren. Je kunt tot maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat lenen.

Meer informatie over de verhuurhypotheek?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in verhuurhypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kunt u méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Jouw situatie
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in verhuurhypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kunt u méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie
   Ik accepteer het privacy beleid

   Verhuurhypotheek informatie

   Een verhuurhypotheek kent vele vormen en je kunt niet bij elke aanbieder terecht. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Ook is het belangrijk om te weten wat een verhuurhypotheek precies is en hoe het verschilt van een “normale” hypotheek. Hieronder delen we informatie over deze hypotheek zodat je goed voorbereid de markt op kunt.

   1. Wat is een verhuurhypotheek?
   2. Hypotheek omzetten naar verhuurhypotheek
   3. Verhuurhypotheek vergelijken
   4. Maximale verhuurhypotheek 90%
   5. Rente verhuurhypotheek
   6. Verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten

   Wat is een verhuurhypotheek?

   Een verhuurhypotheek is een hypotheek waarbij de hypotheekverstrekker toestemming geeft en/of verplicht het onderpand te verhuren aan derde. Het verschil met een normale hypotheek is dat volgens het huurbeding de woning niet zonder toestemming verhuurd mag worden. Wordt de woning wel verhuurd en komt de hypotheekverstrekker er achter? Dan kan de bank de gehele hypotheek opeisen of zonder tussenkomst van de rechter de woning opeisen en verkopen. Alle bijkomende kosten zullen dan voor jouw rekening komen. Daarnaast zul je een kruisje achter je naam krijgen en minder snel een hypotheek of financiering in de toekomst kunnen krijgen.

   Belangrijk om te weten is dat elke hypotheekverstrekker zijn eigen voorwaarden heeft. We schetsen hier in grote lijnen het verschil tussen een normale hypotheek en een verhuurhypotheek.

   Hypotheek omzetten naar verhuurhypotheek

   Het komt vaak voor dat men de huidige woning wilt gaan verhuren bijvoorbeeld omdat men naar het buitenland gaat of dat men zelf een nieuwe woning koopt en de “oude” woning wilt verhuren om extra inkomen te genereren. Het omzetten van de hypotheek naar een verhuurhypotheek is dan erg belangrijk. Want zoals je hierboven heeft kunnen lezen zitten er grote risico’s aan als je met een normale hypotheek jouw woning verhuurd.

   Voor het omzetten van de normale hypotheek naar een verhuurhypotheek kunnen verschillende strategieën worden gebruikt. De rente op een normale hypotheek is doorgaans lager dan op een verhuurhypotheek. Het is dus vaak verstandig om de woning waar je zelf gaat wonen zo veel mogelijk te financieren en de eigen middelen te gebruiken voor de woning van de verhuurhypotheek. Elke situatie is unieke en wij adviseren je altijd om een gratis oriënterend gesprek te plannen met een van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen niet alleen de beste rente en voorwaarden realiseren maar ook de risico’s voor je in kaart brengen.

   Verhuurhypotheek vergelijken

   Het vergelijken van verhuurhypotheken is erg lastig. Dit komt omdat je niet alleen de rente kunt vergelijken maar ook rekening moet houden met de voorwaarden en jouw situatie. Zo kan een hypotheekverstrekker wel een aantrekkelijke rente hebben maar misschien kom je hier niet voor in aanmerking of moet je (te) veel eigen geld inbrengen waar je niet op zit te wachten.

   Doordat wij alle voorwaarden en rente vergelijken, en veel ervaring hebben met verhuurhypotheken komt je direct bij de juiste geldverstrekker uit te komen en daarbij de beste rente en voorwaarden te bedingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in een gratis orienterend gesprek.

   Het lastige is dat je bij een verhuurhypotheek al snel appels met peren vergelijkt, alleen weet je dat als consument dat vaak in eerste instantie niet. Dit zijn factoren waar je rekening mee moet houden als je verhuurhypotheken wilt vergelijken:

   Particulier, professional of ondernemer?

   Sommige aanbieders verstrekken alleen hun verhuurhypotheek aan particulieren, sommige aanbieders verstrekken alleen aan professionele beleggers en ondernemers en sommige verstrekken aan zowel particuliere als professionele beleggers.

   Aflossingsvrij of niet?

   Bij sommige aanbieders hoef je maar tot 50% van de waarde in verhuurde staat af te lossen.

   De maximale hypotheeksom

   Er zijn hypotheekaanbieders die een verhuurhypotheek van maximaal 70% verstrekken van de martkwaarde in verhuurde staat waarbij sommige tot 90% verstrekken. Vaak resulteert een lager percentage in een lagere rente. Hoe groter de kans dat de bij bij executie hun geld terug krijgt, hoe minder risico. Minder risico is een lagere rente.

   Locatie object

   Niet alle aanbieders financieren in heel Nederland. Sommige financiers financieren alleen in de randstad en niet in krimpregio’s. Andere financiers financieren wel in heel Nederland. Men is bang dat de kans op leeggstand of een slechte verhuurprijs in een krimpregio te groot is.

   Woning, winkel of bedrijfspand?

   Is het object bestemt voor residentieel gebruik of commercieel gebruik? De ene aanbieder verstrekt alleen een verhuurhypotheek voor residentieel gebruik(woningen). Waarbij andere financiers objecten voor beide bestemmingen financieren.

   Beoordeling op huurstromen en/of inkomen?

   Hoe een financier beoordeeld hoeveel je kunt lenen hangt van het feit af hoe hoog jouw inkomen is en hoe hoog de huurstromen zijn. Of de financier jouw inkomen primair of jouw huurstromen primair gebruikt om dit te toetsen is afhankelijk van het feit of je wordt gezien als particulier of professional.

   Maximale verhuurhypotheek 90%

   Zoals we in de titel al verklappen is de maximale hypotheeksom voor een verhuurhypotheek tussen de 70% en de 90% als particulier afhankelijk van de situatie, object en uiteraard de geldverstrekker. Voor een professional is de maximale hypotheeksom vaak tussen de 50% en de 85%. In beide gevallen is het percentage op basis van de marktwaarde in verhuurde staat. In de praktijk is de marktwaarde van de verhuurde staat vaak tussen de 90% en de 100% van de aankoop. Echter zal een taxateur deze waarde altijd moeten taxateren om de echte martkwaarde in verhuurde staat te weten.

   Rente verhuurhypotheek

   De rente voor een verhuurhypotheek varieert tussen de 1,9% en de 4,1%. Dit kan uiteraard met de dag veranderen net als de normale hypotheekrente. Deze rente’s zijn indicatief en verschillen uiteraard ook per geldverstrekker. De rente voor een verhuurhypotheek ligt vaak hoger dan bij een normale hypotheek. Dit komt omdat er voor de bank meer risico aan zit.

   Verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten

   Een verhuurhypotheek financieren met huurinkomsten kan alleen als je wordt aangemerkt als professionele belegger. Om te bepalen of je deze hypotheek kunt krijgen kijkt men primair naar het rendement en de huurstromen. Het inkomen speelt dan geen of een minder belangrijke rol. De methode om de verhuurhypotheek te financieren met huurinkomsten is niet bij alle geldverstrekkers mogelijk.

   Voor wie is een verhuurhypotheek bedoeld?

   Verhuurhypotheken bieden wij aan voor de kleine en grote beleggers, vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van tientallen miljoenen. Of je nu jouw eerste beleggingspand wilt financieren of het al jouw 4e of 5e beleggingspand wilt financieren. Wij hebben altijd een gepaste verhuurhypotheek of vastgoed hypotheek voor je.

   Behalve het financieren van een aan te kopen beleggingspand, kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide mogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke besparing voor je op. De verhuurhypotheek is bedoeld voor (commercieel) te verhuren onroerend goed, bijvoorbeeld voor het verhuren van woningen of bedrijfspanden.

   Meer informatie over het financieren van beleggingspanden? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Meer informatie over de regels omtrent het verhuren van uw woning? Bekijk hier de website van de Verhuurcommissie.
   Meer informatie over te betalen belasting bij het verhuren van uw woning in box 3? Bekijk hier de website van de Belastingdienst.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Méér dan 20 verhuurhypotheken en 100% onafhankelijk

   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek domiinvest
   vastgoed hypotheek mogelijk
   vastgoed hypotheek dynamic
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek lloyds bank
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek
   woonfonds vastgoed hypotheek

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
   Banner Advieskeuze.nl


   Niels
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


   Ruben
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Nathalie
   zzp'er
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   "De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


   Vincent
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in verhuurhypotheken

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen u voor. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaald het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt u als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loopt u vast met uw hypotheek of financiering en heeft u het gevoel dat u als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."