FinaForte Hypotheken

Hypotheek voor ondernemers

Finaforte is gespecialiseerd in de hypotheek voor ondernemers.

Wij snappen jouw inkomen als ondernemer en wij weten dit als geen ander aan de bank op de juiste manier te vertalen. Doordat wij zelf een inkomensanalyse maken is er bij ons vaak méér mogelijk. Wij zijn niet alleen hypotheekadviseur maar ook ondernemersspecialist.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees zelf onze reviews en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden ondernemers je voor gingen.

R

Keuze uit meer dan 40 banken

R

Bieden zonder voorbehoud

R

Hoogste slagingskans voor ondernemers

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

zzp hypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Ondernemers hypotheken

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

Krijg altijd de beste rente

FINAFORTE

Direct de beste ondernemershypotheek

Wij zijn 100% gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Dit houdt in dat wij niet alleen hypotheekadviseur zijn maar ook zelf jouw zakelijk inkomen kunnen analyseren. Hierdoor weten wij exact welke hypotheekverstrekker bij jouw situatie past en dit voorkomt onnodige vertraging en irritatie. Wij zijn bij alle banken aangesloten en kennen het acceptatiebeleid voor ondernemers als geen ander. Zien wij mogelijke hobbels op de weg bij jouw hypotheekaanvraag? Dan lossen we deze eerst op met je en eventueel jouw boekhouder en accountant voordat we de aanvraag indienen.

Ook als je moeilijk financierbaar bent, ingewikkelde constructies hebt als ondernemer of een keer bent afgewezen kun je gewoon bij ons terecht. Waar andere hypotheekadviseurs vastlopen, krijgen wij vaak wél deze hypotheken rond. Lees gerust onze reviews om een goed beeld van onze organisatie te krijgen.

Ook als startende ondernemer zonder jaarcijfers kun je bij ons terecht. Wanneer je minimaal 6 maanden als ondernemer aan de slag bent en in loondienst hetzelfde beroep uitoefende kun je via ons gewoon een hypotheek krijgen.

Meer informatie over een hypotheek als ondernemer?

Wil je weten wat er écht mogelijk is als ondernemer? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis telefonisch informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gebruik onze hypotheekcalculator voor ondernemers

Maak gratis gebruik van de meest uitgebreide hypotheekcalculator voor ondernemers.

hypotheek ondernemer berekenen

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Bieden zonder voorbehoud

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Wij begrijpen ondernemers

  Specialist in hypotheken voor ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Bieden zonder voorbehoud

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Nieuw! Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers

   Finaforte streeft naar een eerlijke woningmarkt voor ondernemers en daarom bieden we hen ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder voorbehoud uitbrengen en heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Zo heb jezelf meer zekerheid en krijgen de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod. Lees meer over ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers
   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Vragen over haalbaarheid hypotheek

   Kan ik een hypotheek krijgen als ondernemer?

   Wanneer je géén BKR registratie hebt en minimaal 1 jaar ondernemer bent met positieve cijfers is de kans groot dat je een hypotheek kunt krijgen. Het antwoord verschilt natuurlijk per ondernemer. De geldverstrekker let bij jouw hypotheekaanvraag op de hoogte, ontwikkeling én bestendigheid van jouw winst.

   Hoe kan ik als ondernemer mijn maximale hypotheek berekenen?

   Je wilt natuurlijk weten hoeveel jij maximaal kunt lenen. Met onze gratis hypotheekcalculator voor ondernemers bereken je je maximale ondernemershypotheek binnen 1 minuut. We laten de uitkomsten van jouw maximale hypotheek zien aan de hand van vier verschillende berekeningen.

   De hoogte van je hypotheek hangt af van vele factoren. Dat vereist maatwerk. Tijdens een gratis quickscan berekenen wij exact jouw maximale hypotheek is op basis van je huidige financiële situatie. Doe snel een gratis quickscan!

   Mag ik het inkomen van mijn partner meenemen?

   Ben je van plan een huis te kopen samen met je partner die in loondienst werkt? In dat geval kan het inkomen van jouw partner óók meegewogen worden voor de hoogte van jullie hypotheek.

   Vragen over inkomen ondernemer en hypotheek

   Naar welke cijfers kijkt de bank?

   De bank kijkt naar de cijfers van jouw jaarrekening. Een jaarrekening bestaat uit een winst- en verliesrekening, een balans en een korte toelichting op beide.

   Winst- en verliesrekening

   De bank gebruikt jouw winst- en verliesrekening om inzicht te krijgen in jouw inkomen (de winst) en hoe deze tot stand is gekomen. De winst-en-verliesrekening wordt ook wel ‘resultatenrekening’, ‘exploitatierekening’ of ‘staat van baten en lasten’ genoemd. De winst-en-verliesrekening geeft een overzicht van alle inkomsten en uitgaven in een bepaalde periode. Dit overzicht eindigt met de over die periode behaalde winst.

   Balans

   De balans gebruikt de bank om de bestendigheid van jouw inkomen te bepalen. Dit leggen we verder uit bij de vraag Waarom is de balans belangrijk bij hypotheek voor ondernemers?

   Hoe berekent de bank het inkomen van een ondernemer?

   De hoogte van jouw winst bepaalt jouw mogelijkheden voor een hypotheek. Maar ook de ontwikkeling van de winst is een graadmeter voor jouw hypotheek. Is de winst uit het laatste boekjaar lager dan het gemiddelde? Dan rekent de bank met de winst uit het laatste jaar. Maar is de winst in het laatste jaar hoger dan het jaar daarvoor? Dan kan je waarschijnlijk meer lenen.

   ● De gemiddelde winst over de laatste 3 jaar
   ● De winst volgens de 1-2-3 methode

   Methode 1: gemiddelde winst over de laatste 3 jaar

   Bij deze methode gaat de bank uit van de gemiddelde nettowinst over de laatste drie jaar. De nettowinst (of fiscale winst) is de winst die je opgeeft bij de belastingaangifte. Maar.. is je winst het laatste jaar lager dan voorgaande jaren? De bank kijkt dan alleen naar de winst uit het laatste jaar.

   Methode 2: winst volgens de 1-2-3 methode

   Bij deze methode gaat de bank uit van de gemiddelde nettowinst over de laatste drie jaar. De nettowinst (of fiscale winst) is de winst die je opgeeft bij de belastingaangifte. Maar.. is je winst het laatste jaar lager dan voorgaande jaren? De bank kijkt dan alleen naar de winst uit het laatste jaar.

   Startende ondernemers

   Sommige banken kijken minder streng naar de hoogte van de winst. Op basis van een goede onderbouwing en een prognose, kun je toch een hypotheek krijgen. Zie ook: Kan ik als startende ondernemer een hypotheek krijgen?

   Wat zijn de verschillen bij een hypotheekaanvraag als eenmanszaak, VOF of BV?

   De rechtsvorm van jouw onderneming bepaalt de manier waarop jouw inkomen wordt vastgesteld door de bank.

   Rekenmethodes eenmanszaak & vof

   Heb je een eenmanszaak of vof? In het algemeen berekenen de banken jouw toetsinkomen op basis van de volgende rekenmethodes:

   Rekenmethode: gemiddelde óf laatste fiscale winst

   Rekenmethode: 1-2-3-methodiek met fiscale winst

   Rekenmethode: gemiddelde óf laatste commerciële winst

   Rekenmethodes BV

   Voor het inkomen van een dga kijkt de bank naar jouw IB-aangifte (als werknemer van je eigen bv) en naar de jaarrekeningen van jouw bv of bv’s. Alleen bij jou als dga let de bank op meerdere factoren om jouw inkomen vast te stellen dan bij een eenmanszaak of vof. Deze factoren zijn: het loon dat je jezelf hebt uitgekeerd, dividend en overwinst. Ben je benieuwd hoe dat precies zit? Lees dan snel verder over de hypotheek voor dga.

   Waarom zijn de balansratio’s belangrijk bij hypotheek voor ondernemers?

   De bank kijkt naar de balansrekening om een inschatting te maken of jouw inkomen voldoende ‘bestendig’ is. Dit wordt bepaald aan de hand van 2 factoren: de ‘solvabiliteit’ en de ‘liquiditeit’ van jouw onderneming. De banken hechten veel waarde aan een goede solvabiliteitsratio en liquiditeitsratio.

   De solvabiliteitsratio

   Een solvabiliteitsratio is de verhouding tussen het eigen vermogen en het balanstotaal. Dit reken je uit door je eigen vermogen te delen door het balanstotaal. Het eigen vermogen vind je onder de passiva op je balansrekening. Je vermogen moet minimaal 20% – 25% van het balanstotaal zijn om geaccepteerd te worden.

   De liquiditeitsratio

   ‘Liquiditeit’ is de verhouding tussen je vlottende activa en jouw vreemd vermogen. Met andere woorden: het verschil tussen geld dat je op korte termijn binnenkrijgt en geld dat je op korte termijn moet betalen. De vlottende activa moeten de kortlopende schulden bedekken. Als dat niet lukt, is dat ook een reden voor de bank om jouw hypotheekaanvraag niet in behandeling te nemen.

   De liquiditeitsratio moet minimaal 1.0 zijn (geldt niet voor starters!). Dit reken je uit door de vlottende activa te delen door de kortlopende schulden. Zo weet je of er op korte termijn niet meer geld uit gaat dan er binnenkomt.

   Wat is de invloed van eenmalige uitschieters?

   Een bank corrigeert eenmalige (incidentele) meevallers of tegenvallers binnen jouw bedrijf corrigeren. Wij gaan ook altijd het gesprek aan met jou als ondernemer en kijken naar het verhaal achter de eenmalige uitschieters. Indien nodig verwerken wij dit dan in een maatwerk aanvraag met een goede onderbouwing.

   Vragen over hypotheek en startende ondernemer

   Kan ik als startende ondernemer een hypotheek krijgen?

   Ja, ook startende ondernemers hebben tegenwoordig mogelijkheden op een hypotheek. Als starter heb je geen cijfers over de laatste 3 kalenderjaren. Daarom is een prognose van jouw onderneming en de onderbouwing van de aanvraag essentieel. Bij FinaForte kun je terecht vanaf 6 maanden ondernemen.

   6 maanden tot 1 jaar ondernemer

   Hypotheek na 6 maanden tot 1 jaar zelfstandig ondernemerschap

   Op basis van een goede onderbouwing en een prognose, heb je mogelijkheden op een hypotheek. Belangrijk voor de onderbouwing is de prognose voor jouw onderneming, de branche waarin je werkt en jouw arbeidsverleden. Kun je eventueel weer snel aan de slag in loondienst als het tegenzit? Dan is er ook zonder volledig boekjaar meer mogelijk dan je denkt.

   1 tot 3 jaar ondernemer

   Hoe langer jij ondernemer bent, hoe meer kans op een hypotheek. Maar ook hier geldt dat de prognose van je onderneming, de branche waarin je werkt en jouw arbeidsverleden een rol spelen bij jouw kansen op een hypotheek.

   Vragen over proces

   Bij welke hypotheekverstrekkers kan ik terecht als ondernemer?

   In Nederland kun je een ondernemershypotheek krijgen bij méér dan 40 banken. Genoeg keuze dus! Uiteindelijk is de keuze voor de jusite hypotheekverstrekker erg belangrijk. Elke hypotheekverstrekker heeft namelijk zijn eigen acceptatiebeleid voor ondernemers en ook de manier waarop. hetinkomen wordt berekent verschilt.

   Bij welke bank maak ik de meeste kans als ondernemer?

   Dat verschilt per ondernemer. Onze adviseurs weten precies bij welke bank je de meeste kans maakt. FinaForte is aangesloten bij alle banken en vergelijkt deze allemaal voor jou. Bovendien kennen wij het acceptatiebeleid van de banken als geen ander.

   Bestaan er speciale ondernemershypotheken?

   Sommige banken bieden speciaal een hypotheek aan voor ondernemers. Maar uiteindelijk draait alles om de documenten die je aanlevert bij je hypotheekaanvraag. Een goede voorbereiding is 95% van het werk! Denk aan een hypotheek voor ondernemers bij de ING of bij banken als Florius, ABN AMRO, Aegon, BLG, Nationale-Nederlanden, Rabobank, Argenta Hypotheek, NIBC Direct en Woonfonds.

   Voorbeeld hypotheek ondernemers ABN AMRO

   Korter dan 1 jaar ondernemen: ABN AMRO heeft hier geen mogelijkheden voor. Maar andere partijen wel.

   1 tot 2 jaar ondernemen: er wordt gerekend met 75% als toetsinkomen

   2 tot 3 jaar ondernemer: er wordt gerekend met 90% als toetsinkomen

   3 jaar of meer ondernemer: er wordt gerekend met 100% als toetsinkomen

   Welke documenten moet ik verzamelen als ondernemer?

   Als ondernemer kan je niet een loonstrook en/of jaaropgave aan de bank geven. Daarom is het nodig om aanvullende documenten te verzamelen.

   Benodigde documenten:

   In het algemeen heb je als zelfstandig ondernemer de volgende documenten nodig:

   • Kopie van je paspoort
   • Uittreksel KvK inschrijving
   • Jaarcijfers afgelopen 3 jaar of halfjaarcijfers (indien mogelijk)
   • Meest recente pensioenoverzicht
   • Kopie van je IB-aangifte van de afgelopen 3 jaar
   • Actuele privé vermogenspositie (indien mogelijk)
   • Eventueel financiële prognose
   • Eventueel inkomensverklaring

   Verzamel je documenten in overleg met je adviseur

   De FinaForte expert weet precies welke documenten je nodig hebt. En als klant van FinaForte kun je deze eenvoudig uploaden in je eigen online portaal, totdat jouw dossier helemaal compleet is.

   Met welke extra informatie kan ik mijn slagingskans vergroten?

   De bank kijkt naar zoveel mogelijk factoren om in te schatten of je nu en de komende jaren de maandlasten van je hypotheek kunt betalen. Zo is het voor starters goed als je dezelfde werkzaamheden eerder in loondienst hebt uitgevoerd.

   Loopbaan in het verleden 
   documenten die aantonen dat je eventueel snel weer aan de slag kunt in loondienst. Maar ook dat je veel ervaring hebt in de branche.

   Stabiliteit 
   Documenten die de stabiliteit aantonen van jouw onderneming. Stabiliteit is een belangrijke waarde voor de bank, zoals een stabiele omzet. 

   Branche
   Is branche waar je in werkt stabiel of gebeuren er gekke dingen? De branche bepaalt mede hoeveel risico jij loopt met jouw onderneming. 

   Prognose
   Een ‘financiële prognose’ is een verwachting van jouw inkomsten van het komende jaar. Bij veel banken is het verplicht om een prognose aan te leveren bij de hypotheekaanvraag. Vooral voor startende ondernemers

   Eigen vermogen:  
   Hoe meer eigen geld je kunt inleggen, hoe meer vertrouwen de bank heeft in jou. 

   Is nationale hypotheek garantie (nhg) mogelijk voor een ondernemer?

   Ja, je kunt een NHG krijgen als je minimaal 1 jaar ondernemer bent. Als je een hypotheek met NHG afsluit, neemt deze jouw schuld over als je de hypotheek niet meer kan betalen. Voorwaarde is dat de hypotheek én de prijs van jouw huis onder de 355.000 euro liggen (2022) of onder 405.000 euro in 2023. Meer informatie over de nationale hypotheek garantie vind je op nhg.nl.

   Overige vragen ondernemershypotheek

   Waarom een hypotheekadviseur gespecialiseerd in ondernemers?

   Een adviseur van FinaForte is gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Hij/zij geeft deskundig advies en weet jouw jaarcijfers te corrigeren, normaliseren en optimaal te vertalen naar de bank. Daardoor heb je bij ons de hoogste slagingskans in de markt en is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Andere hypotheekadviseurs zijn algemeen opgeleid en hebben deze kennis niet.

   Hoe verloopt het proces bij FinaForte?

   Van de gratis quickscan tot het opvragen van de hypotheekofferte. De experts van FinaForte ondersteunen hun klanten bij elke stap.

   Gratis Quickscan

   Na het eerste oriëntatiegesprek/ quickscan wordt jou alvast veel duidelijk. Je weet dan bijvoorbeeld exact hoeveel je maximaal kunt lenen als ondernemer. Daarom heb je op basis van het eerste gesprek al een goede indicatie om mee op huizenjacht te gaan.

   Ondernemershypotheken vergelijken & kiezen

   Kies je ervoor om na het eerste gesprek met ons in zee te gaan? Mooi! Want wij kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en vergelijken alle banken voor jou. Wij creëren altijd de beste rente, voorwaarden en hoogste slagingskans voor jou.

   Ontzorgen en hulp bij documenten

   Naast hypotheekadvies op maat, regelen we álles voor je. Vanaf het eerste gesprek tot aan de notaris. We vertellen precies welke documenten je moet aanleveren. Deze kun je eenvoudig online bij ons inleveren. Zodra jouw dossier compleet is, bekijken we samen welke hypotheek het beste bij jou past, dienen we de aanvraag in.

   Hypotheekofferte tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank. Daarna hoef je alleen even te tekenen bij de notaris totdat je kunt genieten van jouw nieuwe woning.

   Informatie over een hypotheek voor ondernemers

   Ben jij ondernemer en wil je een huis kopen? Of je nou een eenmanszaak, vof of bv hebt; als ondernemer heb jij te maken met strengere voorwaarden dan mensen in loondienst (zeker na corona). Hierdoor krijgen de meeste ondernemers een onterechte afwijzing óf een te lage hypotheek. Dit voorkom je door je goed voor te bereiden op jouw hypotheekaanvraag. Maar hoe pak je dat het beste aan? Hoe vergroot je jouw slagingskans én de hoogte van je hypotheek? Ontdek snel alles wat je moet weten over de hypotheek voor ondernemers:

   1. Kan ik een hypotheek krijgen als ondernemer?
   2. Welke documenten moet ik verzamelen als ondernemer?
   3. Naar welke cijfers kijkt de bank precies?
   4. Hoe bereken ik mijn maximale ondernemershypotheek?
   5. Bij welke banken kan ik terecht als ondernemer?
   6. Hoe verloopt mijn hypotheekproces als ondernemer?

   Ben je op zoek naar een hypotheek voor een bedrijfspand? Bekijk dan onze pagina over de zakelijke hypotheek.

   Ben je zzp’er? Volg dan hét stappenplan van A tot ZZP hypotheek. Ook als je een eenmanszaak hebt met een of meerdere personen in dienst.

   Ben je directeur-grootaandeelhouder van bv? Kom snel alles te weten over de hypotheek voor dga.

    

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

    


   Romano
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Na meerdere hypotheekadviseurs gehad te hebben door de jaren heen. Is FinaForte verre weg de beste partij. In 2,5 week was onze hypotheek helemaal geregeld d.m.v. duidelijk communiceren en alles goed op te pakken. (dit is echt uitzonderlijk want ik heb een complexe bv structuur). Het online portaal waar je je gegevens invult is ook meer dan goed en overzichtelijk. Want bij de meeste adviseurs moet je het allemaal maar zelf uitvogelen en opsturen waardoor een goed overzicht al snel verloren raakt. Dus mede voor ondernemers die vaak ellende lange trajecten ingaan met banken en adviseurs voor hypotheek raad ik Finaforte echt aan. Super bedankt voor alles!

   Michel van FinaForte heeft de financiering van de verbouwing van onze woning verzorgd. Als ondernemer met een financieringsaanvraag, zakelijk of privé, moet je bij FinaForte zijn! Uit ervaring weet ik dat er gewoon heel veel verschil zit tussen een hypotheekadviseur die wel eens een aanvraag voor een ondernemer doet of een adviseur die voornamelijk aanvragen doet voor ondernemers.”

   Lees verder

   “Door de goede online omgeving van FinaForte kan je precies zien welke documenten nog aangeleverd moeten worden. Pas als alles compleet is wordt het traject bij de aanbieders gestart waardoor je niet gedurende de aanvraag keer op keer om nieuwe documenten wordt gevraagd zoals vaak bij andere adviseurs.

   De aanvraag van mij en mijn partner bleek complexer dan op voorhand verwacht. Hierbij zie je dat de jarenlange ervaring van Michel in financieringen voor ondernemers telt. Hij ziet geen problemen, maar mogelijkheden om punten op een andere manier aan te vliegen.

   Ik ben dan ook zeer tevreden!


   de Groot
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Erna
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Er is goed met mij meegedacht. Diverse scenario’s zijn mij voorgehouden. Uit de vraagstelling bleek al snel dat zij veel meer, dan bij een gewone bank of hypotheekverstrekker, inzicht hadden in cijfers, bedrijfsvoering en vertaling naar de toekomst. Ook kreeg ik de indruk dat de vertaalslag en onderbouwing naar de hypotheekverstrekker daardoor soepeler verliep.

   Als zelfstandige ondernemer zonder volledig boekjaar, met enige scepsis, contact gezocht met Finaforte voor Hypotheek advies. Vanaf het eerste contact zeer adequaat geholpen door verschillende medewerkers van Finaforte. Als dossier behandelaars waren Erik en Monique bijna altijd direct bereikbaar voor advies of het beantwoorden van een vraag. Dit zonder tussenkomst van een keuzemenu of 1ste lijns operator. Finaforte heeft gedurende het traject met mij meegeleefd en -gedacht. Ook wanneer e.e.a. niet zo bleek te gaan dan tevoren gedacht. Daarin hebben ze al hun beloftes waar gemaakt. Het is mijn vermoeden dat ik met mijn casus enkel 40% van de vaktechnische kennis van Erik en Monique heb verbruikt. Op basis van mijn ervaringen zou ik hen met een gerust hard complexere ondernemers vraagstukken voorleggen.


   Martijn
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."