Vastgoed hypotheek

FinaForte, dé vastgoed hypotheek specialist.

Wij bieden de vastgoed hypotheek aan voor zowel de professionele belegger als de particuliere belegger. Doordat wij zijn aangesloten bij alle vastgoed hypotheekaanbieders en veel ervaring hebben in het financieren van vastgoed heb je bij ons direct de de beste vastgoed hypotheek voor jouw situatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Vastgoed hypotheek cijfer Advieskeuze.nl

Vastgoed hypotheek? FinaForte regelt het voor je.

De vastgoed hypotheekdesk van FinaForte is gespecialiseerd in de vastgoed hypotheek voor de particuliere en professionele belegger. Waar andere partijen vastgoed hypotheken voor beleggingspanden juist mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in het financieren van een woning, bedrijfspand of winkel met als doel deze te verhuren.

Doordat wij bij méér dan 20 banken en financierders zijn aangesloten en gespecialiseerd zijn in hypotheken voor vastgoed heb je bij ons altijd de grootste kans van slagen.

Je kunt maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat lenen voor jouw object.

Meer informatie over de vastgoed hypotheek?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Lees hier meer informatie over de vastgoed hypotheek.

100% onafhankelijk

Specialist in vastgoed hypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek.

  Jouw situatie
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in vastgoed hypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie
   Ik accepteer het privacy beleid

   1. Voor wie is een vastgoed hypotheek bedoeld?

   Vastgoed hypotheken bieden wij aan voor grote en kleine beleggers, vanaf € 50.000,- tot complete portefeuilles van meerdere miljoenen. Of je nu jouw eerste beleggingspand wilt financieren of het al jouw 4e of 5e beleggingspand wilt financieren. Wij hebben altijd een gepaste vastgoed hypotheek voor je.

   Behalve het financieren van een aan te kopen beleggingspand met een vastgoed hypotheek, kunnen wij in veel gevallen ook jouw huidige beleggingspanden herfinancieren. Door onze specialistische kennis en uitgebreide mogelijkheden levert dit vaak een behoorlijke besparing voor je op. Deze  investeringshypotheek is bedoeld voor (commercieel) te verhuren onroerend goed, bijvoorbeeld voor het verhuren van woningen of bedrijfspanden.

   Meer informatie over het financieren van beleggingspanden door middel van een vastgoed hypotheek? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   2. Verschil “normale” hypotheek en een hypotheek voor vastgoed?

   Het grootste verschil tussen een “normale” woninghypotheek en een hypotheek voor vastgoed is dat een normale woninghypotheek bedoeld voor eigenbewoning en een vastgoedhypotheek bedoeld is om een aangekochte woning te verhuren. Daarnaast zijn er aanbieders van de vastgoed hypotheek die naast woningen(residentieel) ook vastgoed hypotheken voor commercieel verhuurd vastgoed(bedrijfspanden, winkels etc.) aanbieden. De details van de voorwaarden verschillen natuurlijk per aanbieder van een hypotheek voor vastgoed maar dit zijn de grote hoofdlijnen.

   3. Vastgoed hypotheek rente

   De rente van een vastgoed hypotheek ligt in regel hoger dan een “normale” hypotheek. De rente varieert vaak tussen de 1,9% en de 4,6%. De volgende factoren beïnvloeden de hoogte van de rente;

   • Soort onderpand, residentieel of commercieel
   • Loan to value (waarde onderpand vs te hoogte leensom)
   • Locatie (randstad of krimpregio)
   • Aankoop als particulier, kleine professionele belegger, grote professionele belegger of als onderneming

   4. Vastgoed hypotheken vergelijken

   Bij het vergelijken van vastgoed hypotheken komt misschien meer kijken dan je denkt. Dit komt omdat de acceptatievoorwaarden verschillend zijn voor elke geldverstrekker. Hieronder een aantal kenmerken waar vastgoed hypotheken van verschillen en belangrijk zijn om te vergelijken.

   • Acceptatie soort onderpand (residentieel, commercieel verhuurd vastgoed)
   • Acceptatie particulier, professional of beide
   • Aankoop in BV of CV of alleen in privé
   • Looptijd van de hypotheek
   • Loan to value
   • Rente
   • Wel of geen kamerverhuur
   • Locatie object (niet alle partijen financieren in heel Nederland)

   Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennen de voorwaarden van de vastgoed hypotheek aanbieders als geen ander. Wil je weten welke mogelijkheden er voor zijn? Plan een gratis oriënterend gesprek, wij vergelijken en berekenen alle vastgoedhypotheken voor je.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Keuze uit méér dan 20 vastgoed hypotheken

   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek domiinvest
   vastgoed hypotheek mogelijk
   vastgoed hypotheek dynamic
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek lloyds bank
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek
   hypotheek ing
   vastgoed hypotheek De-Nederlandse
   Vastgoed hypotheek nestr
   vastgoed hypotheek dynamic
   vastgoed hypotheek mogelijk
   SolidBriq Vastgoed Hypotheek

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

   Vastgoed hypotheek cijfer Advieskeuze.nl


   Wouter Baltus
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Ben zeer tevreden en (achteraf) goede keuze om mijn hypotheek via FinaForte te regelen. Vanaf eerste moment al volledig vertrouwen ingehad dat ik hier in goede handen was. Communicatie was heel duidelijk, strak, kort en professioneel.

   “Analytisch vermogen, ervaring en kennis van zaken, parate hulp en adequate acties. Neemt initiatief om buiten gebaande paden te gaan. Door doorzettingsvermogen de onwaarschijnlijke eindstreep toch gehaald.”


   Sem
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Peter
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Als ondernemer heb je je focus nodig op zaken die van belang zijn voor je bedrijf. FinaForte begrijpt dit als geen ander. Vanaf het eerste moment heb ik het vertrouwen gehad in hun kennis en kunde om mijn hypotheek rond te kunnen krijgen. Enorm blij met een prachtige hypotheek dankzij Suzanne. Ook vond ik het super fijn om altijd te kunnen bellen en kundig geholpen te worden door Femke. Niet anders dan lof en een aanrader voor elke ondernemer!

   Zeer professioneel en spoedig geholpen. Goed geadviseerd en daarna vakkundig afgehandeld met een meer dan positief resultaat.


   Darragh
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in vastgoed hypotheken

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Méér dan 10.000 tevreden klanten gingen je voor. Wij snappen jouw behoefte als belegger voor een vastgoed hypotheek. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die beleggers begrijpt. Precies deze reactie vertaald het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt je als belegger of ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als belegger of ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   “Hèhè, eindelijk iemand die de belegger goed begrijpt.”