Groeifinanciering

FinaForte is dé specialist in het financieren van groei. Groei betekent investeren of voorfinancieren. Zoals altijd gaan de kosten immers voor de baten uit.

Bij groei komt vaak het werkkapitaal onder druk te staan waardoor noodzakelijke investeringen worden geremd. Dit kan groei belemmeren. Extra financiële middelen zijn dan essentieel om de voortgang van de onderneming te waarborgen. Wij kunnen je hierbij helpen door te assisteren of bemiddelen in het (voor)financieren van werkkapitaal voor bijvoorbeeld debiteuren of voorraad. Ook kunnen we je helpen met het begeleiden en financieren van bedrijfsovernames.

Is jouw onderneming aan het groeien? Of wil je graag groeien. Maak gebruik van onze expertise. Neem contact op of plan een gratis gesprek in en wij vertellen over alle mogelijkheden.

Bekijk gerust onze reviews. Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen je terug.

Financiering voor een groeiende onderneming? 

FinaForte regelt het voor je. Het financieren van groei kan op veel verschillende manieren. Denk hierbij aan bancaire financieringen, achtergestelde leningenfonds, stapelfinancieringen en zakelijke fintech financiers. De snelste oplossingen zijn flexibel maar vaak het duurst.

Met een grondige voorbereiding en goede analyse van jouw financiële positie kunnen wij de goedkoopste financieringsoplossing aanbieden. Ga daarom tijdig in gesprek met een van onze adviseurs.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 50 financiers. Dit zijn (groot)banken, vastgoedbanken, crowdfunders, alternatieve financiers, leasemaatschappijen en private investeerders. Wij gaan voor dus voor jou op zoek naar de best passende oplossing met de beste condities.
Financieringstrajecten zijn vaak erg specifiek en kunnen voor je als ondernemer als vervelend en tijdrovend worden ervaren. Onze ervaren adviseurs begeleiden je het gehele traject en onderhouden het contact met de financiers. Zo kun je blijven ondernemen en zorgen wij voor het beste resultaat.

Meer informatie over groeifinancieringen?

Wil je weten of jouw groeifinanciering haalbaar is? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatiegesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in bedrijfsfinancieringen

Toegang tot MKB groeifondsen

Altijd de laagste rente

Meer dan 95% slagingskans

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in bedrijfsfinancieringen

  Toegang tot MKB groeifondsen

  Altijd de laagste rente

  Meer dan 95% slagingskans

  Wij helpen jouw bedrijf groeien

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!
   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken groeifinanciering

   Looptijd

   De looptijd van een groeifinanciering ligt tussen de 3 en 60 maanden.

   Rente

   De rentetarieven voor een groeifinanciering liggen vaak tussen de 3,5% en de 8%. De rente is afhankelijk van de looptijd en het risico. Is bijvoorbeeld de groei van jouw onderneming onzeker? Dan gaat de rente al gauw richting de 8% per jaar.

   Hoofdsom lening

   Het bedrag wat verstrekt kan worden voor een groeifinanciering ligt tussen de € 50.000 en de € 25.000.000. Let op: vaak geldt een maximale hoofdsom van 15% tot 20% van de jaaromzet.

   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Een groeifinanciering kan onder andere gebruikt worden voor de volgende doeleinden;

   • bedrijfsovername
   • (kortlopende) investeringen
   • onvoorziene kosten
   • overbrugging
   • aanschaf voorraden
   • voorfinanciering van een project of een opdracht
   • uitbreiding, bijvoorbeeld een nieuw filiaal
   • investeren in marketing
   • aannemen van extra personeel
   Z

   Belangrijke factoren

   Een geldverstrekker kijkt bij het verstrekken van een groeifinanciering naar wat de inschatting is hoe hard je gaat groeien en wanneer. Deze inschatting wil je niet te voorzichtig formuleren, anders moet je snel weer uitbreiding aanvragen. Maar je wilt ook niet te optimistisch zijn en dat je uiteindelijk de aflossings- en renteverplichting van de groeifinanciering niet kan dragen. Wij helpen je om een juiste inschatting te maken en een passende financiering te vinden.

   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

   hypotheek ing
   Bedrijfsfinanciering
   New10 Bedrijfsfinanciering
   zakelijke hypotheek mogelijk
   Funding Circle bedrijfsfinanciering
   qcredits bedrijfsfinanciering
   collin crowdfund bedrijfsfinanciering
   beequip bedrijfsfinanciering
   triodos bank bedrijfsfinanciering
   Finker bedrijfsfinanciering
   hypotheek ing
   New10 Bedrijfsfinanciering
   qcredits bedrijfsfinanciering
   zakelijke hypotheek mogelijk
   collin crowdfund bedrijfsfinanciering
   beequip bedrijfsfinanciering
   triodos bank bedrijfsfinanciering
   Finker bedrijfsfinanciering
   ebury bedrijfsfinanciering

   FinaForte, de specialist in groeifinancieringen

   Ben je op zoek naar groei- of werkkapitaalfinanciering? FinaForte helpt je bij het zoeken naar de juiste oplossing en de juiste financier. Wij kijken met de ondernemer naar de mogelijkheden en vergelijken meer dan 50 verschillende geldverstrekkers op basis van jouw situatie. Door ons uitgebreide netwerk van financiers vinden wij altijd een geschikte oplossing en kunnen wij al binnen enkele werkdagen jouw financiering in orde krijgen.

   werkkapitaal financiering
   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
   Banner Advieskeuze.nl


   Niels
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


   Ruben
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Nathalie
   zzp'er
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   "De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


   Vincent
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in bedrijfsfinancieringen

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor. Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."