FinaForte Zakelijk

Werkkapitaal financieren

FinaForte is gespecialiseerd in het financieren van werkkapitaal en groeifinanciering voor het MKB. Werkkapitaal kan gebruikt worden om voorraad in te kopen, de liquiditeit te verhogen en groei te verwezenlijken.

Wij vergelijken zowel de grote banken als alternatieve financiers voor u. Heeft u behoefte aan een bedrijfsfinanciering? Plan een gratis oriëntatiegesprek en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

Bedrijfsfinanciering
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Naast banken ook andere financiers

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

De beste rente & voorwaarden

Werkkapitaal financieren

Bij de traditionele banken wordt je vaak geweerd terwijl er wel degelijk mogelijkheden zijn. Wij hebben veel ervaring met het financieren van dit type financiering bij grootbanken, maar ook bij tal van alternatieve financiers, zoals fintechs, factoraars en leasebedrijven. Op basis van jouw specifieke casus selecteren wij de best passende financieringsoptie voor je. Maak gebruik van onze expertise. Plan een gratis oriënterend gesprek. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Ontdek hoe onze expertise je verder kan helpen. Plan gerust een gesprek met een van onze adviseurs en zij kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Doordat wij toegang hebben tot bijna alle geldverstrekkers inclusief crowdfunding en andere alternatieve financieringsmogelijkheden naast de traditionele banken kunnen wij je altijd de beste financiering met de beste rente voor je bieden.

Meer informatie over werkkapitaal financieren?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

100% onafhankelijk

Specialist in woningtransformatie

Wij begrijpen beleggers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in woningtransformatie

  Wij begrijpen beleggers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!
   Ik accepteer het privacy beleid

   Kenmerken werkkapitaalfinanciering

   Looptijd

   De looptijd van een werkkapitaalfinanciering ligt tussen de 3 en 60 maanden afhankelijk van het bestedingsdoel.

   Rente

   De rentetarieven voor een werkkapitaalfinanciering liggen vaak tussen de 3,5% en de 8%. De rente is sterk afhankelijk van de looptijd en het risico. Wil je bijvoorbeeld blanco werkkapitaal financieren zal de rente al snel richting 8% per jaar gaan, kun je echter zekerheden geven, zoals bijvoorbeeld hoofdelijke aansprakelijkheid, een machine of debiteuren, kan werkkapitaal al gearrangeerd worden tegen een rente van ca. 3,5% per jaar.

   Hoofdsom lening

   Het bedrag wat verstrekt kan worden voor een werkkapitaalfinanciering ligt tussen de € 50.000 en de € 25.000.000. Let op: vaak geldt een maximale hoofdsom van 15% tot 20% van de jaaromzet.

   Z

   Dit kan gefinancieerd worden

   Een werkkapitaalfinanciering kan onder andere gebruikt worden voor de volgende doeleinden;

   • (kortlopende) investeringen
   • onvoorziene kosten
   • overbrugging
   • uitstaande vorderingen
   • aanschaf voorraden
   • voorfinanciering van een project of een opdracht
   • uitbreiding, bijvoorbeeld een nieuw filiaal
   • verbouwing of renovatie
   • investeren in marketing
   • aannemen van extra personeel
   Z

   Belangrijke factoren

   Een financier kijkt bij het verstrekken van een werkkapitaalfinanciering vooral naar de financiële draagkracht van de onderneming. Een van de belangrijkste factoren die invloed heeft op de haalbaarheid, rente en aflossing is of  er genoeg verdiend wordt om de extra lasten van een werkkapitaalfinanciering te kunnen dragen? Hierbij is het werkkapitaal & de vrije kasstroom vooral erg belangrijk. Met onze gratis quickscan bekijken we deze factoren voor je. Zo weet je snel wat de mogelijkheden zijn.

   Geld om te voldoen aan de lopende betalingsverplichtingen of geld wat specifiek gericht is op uitbreiding jouw bedrijfsactiviteiten is er in verschillende vormen. De belangrijkste zijn:

   • Een bancair rekening-courant krediet
   • Financiering via Fintech
   • Factoring
   • Crowdfunding
   • Sale & Lease back
   bedrijfsfinanciering

   Wil je meer informatie?
   Plan een gratis oriënterend geprek.

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Wij werken met meer dan 50 financiers en zijn 100% onafhankelijk

   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   zakelijke hypotheek mogelijk
   vastgoed hypotheek domiinvest
   hypotheek ing
   woonfonds vastgoed hypotheek
   zakelijke hypotheek mogelijk

   FinaForte, de specialist in werkkapitaalfinancieringen

   Ben je op zoek naar werkkapitaal of groeifinanciering? FinaForte helpt je bij het zoeken naar de juiste oplossing en de juiste financier. Wij kijken met de ondernemer naar de mogelijkheden en vergelijken meer dan 50 verschillende geldverstrekkers op basis van jouw situatie. Door ons uitgebreide netwerk van financiers vinden wij altijd een geschikte oplossing en kunnen wij al binnen enkele werkdagen jouw financiering in orde krijgen.

   werkkapitaal financiering
   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."