Bedrijfspand financieren

FinaForte is de nr. 1 in het financieren van uw bedrijfspand.

Op zoek naar een hypotheek voor uw nieuwe of huidige bedrijfspand. Wij vergelijken méér dan 50 aanbieders voor de beste hypotheek voor uw bedrijfspand. Een goede voorbereiding zorgt voor de beste voorwaarden, rente en slagingskans. Contacteer ons daarom zo vroeg mogelijk in het proces.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Specialist in zakelijke hypotheken

Keuze uit meer dan 50 financiers

Voordelige afsluitkosten

De hoogste slagingskans

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

Hypotheek bedrijfspand cijfer Advieskeuze.nl

Hypotheek bedrijfspand? FinaForte regelt het voor u.

De combinatie van ervaren adviseurs en toegang tot méér dan 50 financiers voor een bedrijfspand hypotheek zorgt ervoor dat u de beste slagingskans heeft met de beste voorwaarden. Waar andere partijen een hypotheek voor een bedrijfspand mijden, zijn wij juist gespecialiseerd in het financieren van bedrijfspanden panden, combinatiepanden en woningen van ondernemers.

Doordat wij bij alle banken en financiers zijn aangesloten en over specialistische kennis beschikken heeft u bij ons altijd de grootste slagingskans en de laagste rente voor uw zakelijke hypotheek. Of u nu interesse heeft in een bedrijfshypotheek bij ING, ABN AMRO, Rabobank of een alternatieve geldverstrekker zoals Mogelijk of  NIBC of Domi invest. Wij zorgen voor de beste hypotheek en een goed en duidelijk traject. Door onze ervaring kunnen wij u snel duidelijkheid geven en weet u snel waar u aan toe bent.

Doordat wij alle banken snel en overzichtelijk vergelijken voor u heeft u altijd de beste rente en voorwaarden. Wij hebben meer dan 50 financieringsoplossingen voor uw bedrijfspand, woonhuis of bedrijf beschikbaar.

Ontdek uw mogelijkheden voor een bedrijfshypotheek

Wat is uw situatie?
Ik wil een nieuwe hypotheek voor een bedrijfspand
Ik wil een bedrijfspand herfinancieren
Ik wil de overwaarde benutten van mijn bedrijfspand

Ontdek wat uw mogelijkheden écht zijn. Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

100% onafhankelijk

Specialist in bedrijfshypotheken

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kunt u méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in bedrijfshypotheken

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kunt u méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Een nieuwe hypotheek voor een bedrijfspand

   Wanneer u een nieuwe hypotheek wilt voor een bedrijfspand dan is het verstandig om tijdig advies in te winnen. Wij bieden u daarom een gratis informatie gesprek. Of u een bedrijfshypotheek kunt krijgen en hoe hoog deze is hangt onder andere af van de volgende factoren:

   • Uw bedrijfsresultaat
   • Het doel van aankoop (voor eigen gebruik of voor de verhuur)
   • De LTV (Loan to Value)
   • Hoe courant het pand is
   • Uw rechtsvorm

   Een hypotheek op een bedrijfspand zonder eigen middelen is in de regel niet gebruikelijk. Dit kan alleen wanneer alle signalen op groen staan en uw bedrijf bovenmatig presteert in de branche. Hoeveel u maximaal kunt lenen is van veel factoren afhankelijk. Wij adviseren u om een gratis informatie gesprek in te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en hierin kan een goede inschatting worden gemaakt van de haalbaarheid en het maximaal te lenen bedrag.

    

   Herfinanciering van een bedrijfspand

   Wanneer uw juridische looptijd afloopt bij een hypotheek op een bedrijfspand dan zal u waarschijnlijk een nieuw voorstel ontvangen met rente en aflossing van uw huidige financier. Uw rente is gebaseerd op risico voor de geldverstrekker. Na 5 of 10 jaar is er een aanzienlijk deel afgelost op het bedrijfspand en is er dus minder risico voor de geldverstrekker. Toch zien wij dat men door de (grote) banken vaak een rentevoorstel krijgt die nauwelijks afwijkt van het originele voorstel. Wij kunnen in meer dan 90% van de situaties een beter rentevoorstel voor u regelen.

   Let op: Is het bedrag voor de herfinanciering onder de €300.000,- dan is er een grote kans dat u een te hoog rentevoorstel ontvangt van uw huidige financier. Neem contact met ons op voor een gratis quickscan en wij vertellen u over de mogelijkheden.

   Overwaarde benutten van een bedrijfspand

   Heeft u een bedrijfspand hypotheek waar u al gedeeltelijk op heeft afgelost of heeft u een bedrijfspand die volledig is afgelost? Het kan dan interessant zijn om uw bedrijfspand te (her)financieren om zo liquiditeit vrij te maken voor uw organisatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw overwaarde te benutten of liquiditeit vrij te maken? Neem contact met ons op voor een gratis informatie gesprek.

   Bedrijfshypotheek rente

   Bij een hypotheek op een bedrijfspand is er geen rentelijst zoals u gewend bent bij een woonhuishypotheek. Bij de rente van een zakelijke hypotheek wordt er gekeken naar het onderpand, de financials van de onderneming en andere variabelen. Naar aanleiding van deze input wordt er door de banken een rente bepaald voor uw zakelijke hypotheek. Wilt u een indicatie van de rente van uw zakelijke hypotheek, neem dan contact met ons op een een gratis quickscan.

   De rente voor van een hypotheek op een bedrijfspand varieert vaak tussen de 1,9% en de 6,5%.

   Bedrijfshypotheek berekenen

   Je hebt een bedrijfspand op het oog, dan wil je natuurlijk zo snel berekenen of financiering van het pand mogelijk is. Met onze bedrijfshypotheekberekening kom je direct achter of een hypotheek voor het bedrijfspand haalbaar is. Bereken nu jouw bedrijfshypotheek.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Wij vergelijken 50+ bedrijfspand hypotheken 

   woonfonds vastgoed hypotheek
   vastgoed hypotheek domiinvest
   zakelijke hypotheek mogelijk
   zakelijke hypotheek

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, mogelijke rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Wij vergelijken de voorwaarden van meer dan 50 financiers en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Uitbetaling

   Na akkoord vragen wij de definitieve overeenkomst op bij de financier en kun je deze tekenen. Na het tekenen zal de uitbetaling plaatsvinden.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Ik ben zeer tevreden over Finaforte. Ze waren super snel met het beantwoorden van mijn vragen en ik werd altijd op dezelfde dag teruggebeld. Alle medewerkers die ik gesproken heb waren erg vriendelijk en behulpzaam.
   En speciaal dank aan Suzanne de Kraaij, zonder Suzanne was het mij niet gelukt om mijn eerste woning te kopen.
   Suzanne doet letterlijk haar best om de beste hypotheek te regelen voor de klant. Ze doet haar werk met veel passie en enthousiasme.
   Ik zou alle ondernemers aanraden om bij Finaforte voor hun hypotheek."

   Jouan - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in zakelijke hypotheken

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."