Vastgoed herfinancieren

FinaForte is gespecialiseerd in het herfinancieren van vastgoed.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw vastgoedportefeuille te herfinancieren? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

Vastgoed slim herfinancieren met FinaForte

Het herfinancieren van vastgoedportefeuille vraagt niet alleen expertise en ervaring maar ook goede connecties. Het herfinancieren van vastgoed is een niche waarin ervaring telt. Wij werken nauw samen met taxateurs, boekhouders en accountants om de herfinanciering in goede banen te leiden.

Wij herfinancieren vastgoed vanaf € 100.000,- maar zijn gespecialiseerd in het herfinancieren van vastgoedportefeuilles vanaf € 3 mln.

Wij hebben méér dan 20 financieringsoplossingen beschikbaar voor het herfinancieren van jouw vastgoed. Residentieel vastgoed kan tot maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat geherfinancierd worden. Commercieel vastgoed kan tot maximaal 85% van de marktwaarde in verhuurde staat geherfinancierd worden.

Meer informatie over het herfinancieren van vastgoed?

Wil je weten wat er echt mogelijk is in jouw situatie? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Lees hier de meest gestelde vragen.

100% onafhankelijk

Specialist in vastgoed herfinancieren

Wij begrijpen ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Via ons kun je méér lenen

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Jouw situatie
  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist vastgoed herfinancieren

  Wij begrijpen ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Via ons kun je méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Jouw situatie
   Ik accepteer het privacy beleid

   Herfinanciering van vastgoed

   Meer informatie over het financieren van beleggingspanden door middel van een vastgoed hypotheek? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis oriënterend gesprek of laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   1. Met welke objecten kan ik bij FinaForte terecht?

   Voor het herfinancieren van vastgoed kun je in principe met alle onroerend goed objecten bij ons terecht. zowel residentieel verhuurd vastgoed(woningen) als commercieel verhuurd vastgoed.

   2. Word ik gezien als particulier, professional of ondernemer?

   Bij het herfinancieren van vastgoed kan het zo zijn dat je de eerste financiering nog als particulier gezien werd maar dat je inmiddels hogere huurinkomsten heeft of in de tussentijd meerdere panden heeft gekocht waardoor je nu als professional wordt gezien. Het kan ook zo zijn dat je nu van plan bent om door te pakken en binnen een aantal jaar méér dan 4 objecten te verhuren. De grens wanneer je als professional wordt gezien ligt bij de meeste financieringspartijen op meer dan 4 verhuurder objecten, huurinkomsten boven de €35.000 per jaar of wanneer je de intentie hebt om binnen enkele jaren meer dan 4 panden te verhuren.

   3. Taxatie verplicht bij herfinanciering van vastgoed?

   Een taxatie is in principe altijd verplicht bij het herfinancieren van vastgoed. Afhankelijk van de financieringspartij heb je een vrije keuze of je zult een taxateur moeten kiezen die op een shortlist staat.

   4. Kun je bij het herfinancieren een verbouwing mee financieren?

   Bij het herfinancieren van een vastgoed object kun je middels een bouwdepot een verbouwing financieren. De offerte van de aannemer en de taxatiewaarde zijn leidend voor het bepalen van de maximale hypotheek. Indien er een omgevingsvergunning nodig is dan dient de aanvraag al ingediend te zijn bij de gemeente.

   5. Wat als ik het moment van herfinancieren geen huurders heb?

   Wanneer je een woning wil herfinancieren dan gaat de taxateur uit van de huurwaarde in de markt. Bij commercieel verhuurd vastgoed kan er niet gefinancierd worden zonder een getekende huurovereenkomst. Wél kan er met een concept huurovereenkomst gewerkt worden tot het moment van passeren. Bij het passeren van de herfinanciering moet de offerte definitief getekend zijn.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Méér dan 50 aanbieders voor het herfinancieren van vastgoed

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen
   Banner Advieskeuze.nl


   Niels
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Onze situatie was vrij complex. (Ondernemer, twee inkomens, twee huizen, bouwdepot en veel verschillende leningdelen) De situatie was voor de adviseur echter snel inzichtelijk en gezien de ervaring met complexe aanvragen verliep alles zeer soepel. De adviseur ziet geen obstakels, maar mogelijkheden. Hij heeft alle mogelijkheden zeer uitgebreid inzichtelijk gemaakt en meegedacht wat voor ons nu ECHT de beste optie is. De adviseur heeft samen met het team van FinaForte ervoor gezorgd dat de aanvraag direct volledig was waardoor de offerte van de hypotheekverstrekker direct werd uitgegeven en kon worden ondertekend. Ook de online omgeving van FinaForte is ons erg goed bevallen. Hierin is continue de voortgang waarneembaar en is er een overzicht welke documenten al geupload zijn en welke nog moeten worden aangeleverd. Ook waren wij erg tevreden over de communicatie. Zowel telefonisch als per e-mail werd er altijd snel gereageerd. Al met al dan ook een hele prettige ervaring!"

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."


   Ruben
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   Nathalie
   zzp'er
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   "De adviseur is de ideale hypotheekadviseur (voor ondernemers). Hij weet ontzettend goed waar hij het over heeft, weer wat er wel en niet mogelijk is en communiceert daar duidelijk en eerlijk over. Iets wat niet alle hypotheekadviseurs doen heb ik helaas geleerd. Doe beloven van alles om je binnen te halen maar leveren niet. Alles wat de adviseur heeft gezegd dat ging gebeuren is gebeurt. Hij ontzorgt je als klant enorm, omdat hij ervoor zorgt dat hij weet je wil en zorgt ervoor dat hij alle informatie en documenten heeft om het te regelen. Een absolute aanrader, bedankt!"


   Vincent
   Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in vastgoed hypotheken

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Altijd de laagste rente

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor FinaForte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van FinaForte. FinaForte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."