Gratis hypotheekcalculator

Maak gratis gebruik van de meest uitgebreide hypotheekcalculator voor ondernemers (woonhuis). Wil je een zakelijke hypotheek berekenen? klik dan hier.
FinaForte is de nr 1. in hypotheken voor ondernemers en heeft met alle kennis en ervaring deze uitgebreide calculator gebouwd. Zie direct hoeveel je maximaal kunt lenen voor uw woning, wat de maandlasten zijn en hoe de ratio’s van jouw bedrijf van invloed zijn op de haalbaarheid van jouw hypotheek.

Nadat je de calculator hebt gebruikt zullen wij contact met je opnemen. Je krijgt van ons in een telefonisch gesprek een gratis persoonlijke toelichting van een van onze hypotheekadviseurs voor ondernemers van he berekening en haalbaarheid. Onze hypotheekadviseurs kennen het acceptatiebeleid van alle banken voor ondernemers maar ook alle uitzonderingen en weten wat er mogelijk is binnen de marge van de regels.

Hypotheek berekenen
Woonhuis ondernemer
  Ik accepteer het privacy beleid

  Alvast zelf uitgebreid uw maximale hypotheek berekenen?
  Maak nu gratis gebruik van de beste online rekentool voor ondernemers

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

  Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

     9,9 - bron: advieskeuze

  "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

  Ruben - Ondernemer
  bron: advieskeuze

  "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met FinaForte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

  Ruben - Ondernemer
  bron: advieskeuze