Casus

Een bedrijfshypotheek binnen een week:
Klussenbedrijf Wensen

Hoe ondernemer Willem zijn bedrijfshypotheek binnen een week rond kreeg.

Een bedrijfshypotheek binnen een week? Ja, het is écht mogelijk. Ondernemer Willem groeit met zijn onderneming en heeft voor uitbreiding van zijn bedrijf een nieuwbouw bedrijfspand op het oog. De financiering van het pand verloopt stroef totdat hij FinaForte inschakelde. Met onze ervaring met ondernemers en de ondernemersgeest van Willem was de financiering voor het bedrijfspand in een week geregeld.

Klussenbedrijf Wensen

Willem Lensen is eigenaar van Klussenbedrijf Wensen. Samen met een flexibel team van zzp’ers worden voor zijn klanten woondromen werkelijkheid. Dit zijn grote en kleine opdrachten binnen de bouwsector. Klussenbedrijf Wensen groeit en ziet dit als een kans om een nieuwbouw bedrijfspand te kopen.

Bedrijfshypotheek Klussenbedrijf Wensen

Zelf een bedrijfshypotheek regelen

Zo ondernemend als Willem is, zo pakt hij ook zijn aanvraag voor een bedrijfshypotheek aan. Hij neemt direct telefonisch contact op met de Rabobank (zijn huisbank) om een financiering voor zijn toekomstige bedrijfspand te regelen. Het lijkt erop dat hij in aanmerking komt voor een bedrijfshypotheek. Het hangt alleen nog van het taxatierapport af. Na maanden contact te hebben met de Rabobank wordt zijn hypotheekaanvraag toch afgewezen. Met een groeiend bedrijf is dit een enorme tegenvaller.

Wat nu?! Geen financiering, geen bedrijfspand, geen groei

Het bedrijfspand die Willem op het oog heeft is ideaal voor de groei van Klussenbedrijf Wensen. Dus deze kans wil hij niet laten liggen. Hij gaat online op zoek naar een partij die hem kan helpen om zijn eigen droom werkelijkheid te maken. Een lange doorlooptijd voor een hypotheekaanvraag komt steeds vaker voor. Zo komt Willem terecht bij FinaForte. Finaforte heeft een goed netwerk met bijna alle geldverstrekkers, waardoor wij aanvragen sneller kunnen behandelen en tegen betere voorwaarden kunnen afsluiten.

Op korte termijn een bedrijfshypotheek?

Omdat Willem al maanden bezig is met een hypotheekaanvraag begint de tijd te dringen. Zijn voorbehoud van financiering loopt bijna af. Bij zijn verzoek vraagt hij of FinaForte de financiering op korte termijn kan realiseren. Donderdagochtend heeft Willem een persoonlijk gesprek met adviseur Mitch Immig. Op basis van het kennismakingsgesprek geeft Mitch aan dat we Willem met zijn financiële vraagstuk kunnen helpen.

Kort na het gesprek levert Willem alle stukken aan. Hierdoor is de opdracht tot dienstverlening dezelfde dag nog rond. Adviseur Mitch maakt voor het einde van de dag het dossier compleet, zodat de aanvraag van financiering soepel verloopt. En dient het volledige dossier in bij SNS. 24 uur later komt er een akkoord op gebied van financiering binnen. Na het weekend is door de adviseur de beoordeling om klant te worden in werking gezet. Hiervoor levert Willem nog een aantal aanvullende stukken aan. Donderdag, een week na het persoonlijke gesprek, komt er een positieve beoordeling en de offerte binnen.

We zijn ontzettend positief over FinaForte en dan met name Mitch Immig. Duidelijke communicatie, verstand van zaken, meedenken, snelle reactietijd en dan een hypotheek binnen een week! Als we in de toekomst nogmaals een bedrijfsfinanciering nodig hebben, dan weten we zeker waar we heen gaan.

Leonie en Willem Lensen

Vooruitzicht op groei

Het doel van Willem is om snel de financiering te regelen voor zijn nieuwbouw bedrijfspand. Dit heeft onze adviseur voor hem kunnen realiseren. Binnen een week heeft hij een bedrijfshypotheek om verder te gaan met de groei van Klussenbedrijf Wensen. Willem is zeer verbaast over de snelheid van onze dienstverlening en tevreden over hoe de adviseur hem heeft ondersteunt met zijn financieringsbehoefte.

Ook een bedrijfshypotheek nodig?

Heb je ook snel een bedrijfshypotheek nodig net als Willem? Of ben je ook eerder afgewezen voor een bedrijfshypotheek? Of loopt de hypotheekaanvraag stroef? Onze adviseurs staan klaar om je verder te helpen met jouw financieringsbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-0074080 of vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

Gratis gesprek aanvragen

Ontdek wat er ècht mogelijk is voor u? Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek op 085 - 007 4080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

    Ik wil meer informatie over:


    Ik accepteer het privacy beleid

    Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080