Erik Nabbe 1e franchisenemer bij FinaForte

Erik Nabbe start als franchisenemer onder de naam FinaForte Den Bosch.

Hiermee opent FinaForte zijn derde vestiging in Nederland. “Met de komst van Erik zet FinaForte de voortvarende groei verder door en is onze eerste franchisenemer van start“, zegt Waldy Pollack.

Tekenmoment van eerste franchisenemer

Ervaren in financiële sector

Erik Nabbe is bijna 30 jaar actief binnen de financiële sector. Zijn focus is hypotheken, beleggingen en verzekeringen. Hij heeft onder andere een eigen effectenkantoor onder AFM vergunning gehad en is hij directeur van een drietal financiële kantoren geweest. Na een lange tijd heeft hij afstand van zijn kantoren genomen en ging aan de slag als als hypotheekadviseur op ZZP-basis.

Kans om weer een eigen kantoor te starten

Sinds 1 juli 2018 werkt hij als hypotheekadviseur voor ondernemers bij FinaForte. Erik: “Met veel plezier maak ik veel ondernemers blij met financieel advies.” FinaForte is een bedrijf die goed bij Erik past. Er zijn leuke collega’s waarmee je creatief kunt sparren om tot financiële oplossingen te komen. Toch bleef het kriebelen om weer een eigen franchisekantoor te hebben.

FinaForte is continu aan het groeien en wilt stappen zetten om aan de slag gaan met franchise vestigingen door heel Nederland. Erik zag direct zijn kans om een eigen kantoor te starten en nog steeds zich inzetten voor de ondernemer.

Ondernemers blij maken

Per 1 juni 2021 is Erik Nabbe gestart als eerste franchisenemer bij FinaForte. “De franchise succesformule biedt mij kansen om snel een kantoor op te bouwen en zoveel mogelijk ondernemers blij te maken met een hypotheek.” zegt Erik.

“Ik wil een lokale en bekende hypotheekadvieskantoor worden voor ondernemers” aldus Erik Nabbe. “Alle ondernemers zijn bij ons welkom. Wij helpen ondernemers om een hypotheek te vinden die past bij hun inkomen en wensen. Ook als een ondernemer eerder is afgewezen, is er een grote kans dat wij wel een hypotheek vinden.” Erik ziet iedere case als een voetbalwedstrijd waarin winnen met mooi voetbal het doel is. “Als de ondernemer gelukkig is met het resultaat, dan kan mijn dag niet meer stuk.”

Wij wensen Erik veel succes met zijn avontuur als franchisenemer.

Franchisenemer bij FinaForte

Ben je ook benieuwd naar onze succesformule voor franchisenemers? Vraag dan via finaforte.nl/franchise onze franchisebrochure aan of plan een kennismakingsgesprek om alle franchise mogelijkheden te bespreken.

Gratis gesprek aanvragen

Ontdek wat er ècht mogelijk is voor u? Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek op 085 - 007 4080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

    Ik wil meer informatie over:


    Ik accepteer het privacy beleid

    Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080