BLOG

Finaforte viert feest, voor het 8ste jaar op rij een FD Gazellen Award

waldy pollack

Dit artikel is geschreven door Waldy Pollack

Waldy Pollack is de oprichter en algemeen directeur van Finaforte. Wil je meer informatie over de dienstverlening van Finaforte? Neem gerust contact met ons op.

Volg Waldy

Dit artikel is geschreven door Waldy Pollack

Waldy Pollack is de oprichter en algemeen directeur van Finaforte. Wil je meer informatie over de dienstverlening van Finaforte ? Neem gerust contact met ons op.

waldy pollack

Volg Waldy

Voor het 8ste jaar op rij een FD Gazellen Award

Finaforte behoort voor het 8ste jaar op een rij tot de FD Gazellen. Daarmee positioneren wij ons bij de snelst groeiende bedrijven van heel Nederland.
De FD Gazellen Awards, georganiseerd door Het Financieel Dagblad, vieren dit jaar hun twintigste jubileum. Het is een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen in Nederland, toegekend aan snelgroeiende bedrijven die ten minste 20% groei hebben gerealiseerd. Deze prijs erkent bedrijven die niet alleen in omzet groeien, maar ook in personeel en winstgevendheid.

“We zijn ontzettend trots op, maar vooral ook dankbaar voor deze erkenning,” zegt Waldy Pollack, directeur van Finaforte. “Het is een beloning voor het harde werk en de toewijding van ons geweldige team.”

Bij Finaforte zijn we niet alleen gericht op groei, onze toewijding ligt vooral bij het ondersteunen van ondernemers bij het begeleiden naar passende financieringsoplossingen en hun groeiambities.

Onze dank gaat uit naar ons team, onze klanten en onze partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Samen gaan we verder op onze reis om ondernemers blij te maken.

Nogmaals bedankt namens Finaforte.

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Finaforte? Bekijk dan onze uitgebreide pagina over onze dienstverlening.

Aan de gegevens die op deze site worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend.

Gratis gesprek aanvragen

Ontdek wat er ècht mogelijk is voor u? Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek op 085 - 007 4080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

    Ik wil meer informatie over:


    Ik accepteer het privacy beleid

    Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080.