Casus

Van huurpand naar kooppand: zo regel je snel een hypotheek

Hoe ondernemer Maurice zijn hypotheek voor een combinatiepand snel rond kreeg.

Snel een hypotheek voor een horecapand met woning? Ja, dat is zeker mogelijk. Ondernemer Maurice krijgt de mogelijkheid om zijn huurpand om te zetten naar een kooppand. Een mooie kans voor zijn restaurant Thai Kitchen. Om de koop rond te krijgen is er een strakke deadline voor de financiering. Tijdens zijn zoektocht voor financiering loopt hij tegen dichte deuren aan. FinaForte is zijn laatste poging. Met onze ondersteuning is de financiering voor het combinatiepand snel geregeld.

Thai Kitchen Den Haag

Maurice en zijn vrouw zijn eigenaar van het restaurant Thai Kitchen in Den Haag. Thai Kitchen is een Thaise Eethuis dat authentieke gerechten serveert uit alle streken van Thailand zowel mild als pittig.

Ze huren het pand, waarin het restaurant is gevestigd, al enige tijd. Het echtpaar krijgt de mogelijkheid om het horecapand met woning te kopen. Dit is een mooie kans voor hun restaurant en ze gaan snel op zoek naar een geldverstrekker die het combinatiepand kan financieren.

 

Juiste geldverstrekker vinden

Ondernemer Maurice en zijn vrouw ondertekenen een voorlopig koopcontract met een zeer korte deadline.

hypotheek voor combinatiepand wonen en horeca in den haag

Ze benaderen verschillende hypotheekverstrekkers en -adviseurs om hun financieringsmogelijkheden snel in kaart te brengen. Ze krijgen van alle partijen dezelfde boodschap: het lukt hun nooit om hypotheek te krijgen.

Zelfs een hypotheekadviseur met 100% slagingskans en met specialisme horeca geeft aan dat ze beter kunnen stoppen met het aanvragen van hypotheken. Hiermee neemt het echtpaar geen genoegen. Deze kans is veel te mooi om nu te laten liggen. Maurice weet zeker dat er iemand is die hen kan helpen. Hij raadpleegt voor het laatst zijn netwerk, verschillende fora en het internet. Zo komt hij voor zijn laatste poging terecht bij FinaForte.

Laatste poging voor een hypotheek

Door alle tegenslagen van de andere hypotheekverstrekkers en -adviseurs zijn Maurice en zijn vrouw erg twijfelachtig. Kan FinaForte wel een hypotheek regelen? Ze hebben een kennismakingsgesprek met adviseur Michel Lindenburg. In het gesprek is het echtpaar gelijk verwondert over de uitmuntende professionaliteit en voor het eerst krijgen ze het gevoel dat een financiering mogelijk is. Ook binnen hun strakke deadline. Ze ondertekenen direct de opdracht tot dienstverlening, zodat hun hypotheekaanvraag zo snel mogelijk behandeld kan worden.

Al snel ontvangt ondernemer Maurice een e-mail met toegang tot zijn persoonlijke omgeving. In deze omgeving staat duidelijk welke documenten Maurice moet aanleveren. Doordat er overal een uitleg staat, heeft Maurice de documenten snel kunnen uploaden. Ook bij onduidelijkheden krijgt hij snel antwoord en advies, waardoor het aanvraagproces soepel blijft lopen.

Alle documenten zijn aanwezig. Michel maakt direct het dossier compleet met een goede onderbouwing van alle gegevens en dient met spoed de aanvraag in. Al snel is er een positieve terugkoppeling. Maurice en zijn vrouw hebben zelfs keuze uit twee hypotheekverstrekkers. Ze kiezen uiteindelijk voor de offerte van BLG en hebben de koop van hun combinatiepand definitief gemaakt.

“Michel Lindenburg van FinaForte en zijn team veel dank voor jullie harde werk. Zonder jullie was het ons en geen enkel hypotheekadviseur gelukt om financiering voor het pand te krijgen. Jullie zijn de beste van Nederland!”

Maurice

Wow, de aankoop is gelukt!

Het is gelukt! Maurice en zijn vrouw kunnen het niet geloven. De financiering voor het combinatiepand is rond. Het echtpaar is nu trotse eigenaar van een horecapand met woning in Den Haag. In het woongedeelte van het pand gaan ze zelf wonen. Hierdoor laten ze het volledige pand meteen opknappen en hebben ze een prachtige woning met daaronder hun restaurant.

Ook een hypotheek voor een combinatiepand nodig?

Heb je ook snel een hypotheek voor een combinatiepand nodig net als Maurice en zijn vrouw? Of word je ook ontmoedigt door hypotheekadviseurs over de mogelijkheid van een hypotheek? Of loopt je hypotheekaanvraag stroef? Onze adviseurs staan klaar om je verder te helpen met jouw financieringsbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-0074080 of vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

Gratis gesprek aanvragen

Ontdek wat er ècht mogelijk is voor u? Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek op 085 - 007 4080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

    Ik wil meer informatie over:


    Ik accepteer het privacy beleid

    Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080