Hypotheekadviseur Utrecht

FinaForte is gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Wij focussen ons op ondernemers maar particulieren zijn uiteraard ook van harte welkom bij ons.

Maak kennis met ons en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden klanten u voor gingen.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Keuze uit meer dan 40 banken

Voordelig je hypotheek afsluiten

Hoogste slagingskans voor ondernemers

Altijd een gratis eerste gesprek

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

FinaForte, uw hypotheekadviseur in Utrecht

Ga jij een huis kopen in Utrecht? Dan komt er ongetwijfeld veel op je af. De mogelijkheden voor een hypotheek op een nieuwe woning zijn veelal eindeloos en wat hulp daarbij kun je vast en zeker goed gebruiken. Een professioneel en deskundig hypotheekadvies in Utrecht voor je nieuwe woning is dan ook meer dan welkom. De hypotheekadviseurs van FinaForte zijn je graag van dienst. Bij ons maakt het niet uit of je een startershypotheek nodig hebt of dat je op zoek bent naar hypotheekadvies voor ondernemers. Onze hypotheekadviseurs helpen je op weg bij het verkrijgen van het beste advies en een financiering tegen een lage rente.

Meer informatie over de hypotheek mogelijkheden?

Wilt u weten wat er echt mogelijk is voor jou? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

100% onafhankelijk

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in hypotheken voor ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kunt u méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Hypotheek advies? Eerst een gratis oriënterend gesprek!

   Als woningzoekende wil je natuurlijk weten wat je mogelijkheden zijn. Een gratis oriënterend gesprek behoort bij FinaForte daarom tot de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat je wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor het krijgen van een hypotheek voor je nieuwe huis. Ook voor een ZZP hypotheek ben je bij ons op de juiste plek. Dit geldt voor zowel DGA’s als ZZP’ers. Advies bij een hypotheek voor ondernemer is een van onze expertises. Wij geven je graag vrijblijvend advies hoe je als ondernemer een hypotheek kunt krijgen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, schroom daarom niet om contact op te nemen.

   Waarom een hypotheekadviseur in Utrecht?

   Je kiest natuurlijk niet voor niets voor een hypotheekadviseur Utrecht. Deze persoon kent als geen ander de markt en weet hoe dynamisch deze kan zijn. Het is prettig om te weten dat je voor hypotheekadvies in Amsterdam altijd snel bij ons terecht kunt. Bovendien zijn wij gevestigd in Utrecht en wonen we dus in jouw toekomstige buurt!

   Lage rente en subsidiemogelijkheden
   De rente is op dit moment historisch laag en dat biedt voor jou volop mogelijkheden. Wij kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld borgstelling door ouders of schenkingen die worden gedaan voor het verkrijgen van een hypotheek. Ben je een starter en wil je een woning kopen die met jouw inkomen niet te betalen is? Wellicht dat dan de Starterslening op jou van toepassing is. Daarmee krijg je toch de kans om je droomhuis te kopen.

   100% onafhankelijk
   Het is goed om te weten dat we 100% onafhankelijk zijn en dat we alle ontwikkelingen op de hypotheekmarkt scherp blijven volgen. Wij schakelen zeer snel, ondanks dat we zijn aangesloten bij meer dan 20 banken. Of het nu gaat om hypotheekadvies voor ondernemers, een startershypotheek of een ZPP hypotheek, bij ons kun je altijd probleemloos terecht.

   Stappenplan hypotheekadvies

   Als je besluit om het hypotheektraject in te stappen met FinaForte, dan is het prettig om te weten dat we dit doen middels een stappenplan. Daarmee scheppen wij voor jou duidelijkheid en dit helpt je om het gehele traject zonder stress te doorlopen.

   1. Gratis oriënterend gesprek
   We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking door middel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie. Dit gesprek kost je helemaal niets en is dan ook gratis.

   2. Hypotheekadvies
   Natuurlijk wil je tijdens de aankoop van een woning worden voorzien van het beste advies. Dankzij de hulp van een erkende hypotheekadviseur Utrecht van FinaForte hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij geven jou altijd het beste advies in jouw actuele situatie. We zijn namelijk 100% onafhankelijk. Of het nu gaat om een hypotheek voor ondernemer, ZZP hypotheek of dat je een startershypotheek nodig hebt, wij gaan altijd op zoek naar een passende oplossing.

   3. Hypotheek aanvraag
   Het indienen van de hypotheekaanvraag is altijd een spannende tijd. Gaat het je lukken om de financiering rond te krijgen voor je droomwoning? Als je bij ons je hypotheekadvies hebt gekregen, hoef je daar zeker niet wakker van te liggen. Tijdens de eerdere gesprekken hebben wij namelijk al berekend wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen en zijn we bijvoorbeeld op zoek gegaan naar diverse subsidieregelingen. Aangezien we zijn aangesloten bij meer dan 20 banken, is er altijd een hypotheekverstrekker te vinden die jou graag een financiering verleent voor je nieuwe woning.

   4. Notaris
   Is de hypotheek aanvraag ingediend en akkoord bevonden door de bank, dan gaan wij als de beste hypotheekadviseur Utrecht met je mee naar de notaris. Hier vindt namelijk de overdracht van de woning plaats. Je dient als eigenaar te worden vastgelegd in het kadaster en dit wordt gedaan bij de notaris, evenals het opmaken van de eindafrekening.

   Is een hypotheekadviseur in Utrecht wel noodzakelijk?

   Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden: nee. Hypotheekadvies kan ook prima op afstand, dit is namelijk voordeliger en efficiënter. In je zoektocht naar een hypotheekadviseur Utrecht, is het goed om te weten dat dit ook eenvoudig online kan. Dus ook als je momenteel nog niet in Amsterdam woont, maar wel een woning in de hoofdstad van Nederland gaat kopen, kun je een hypotheek afsluiten bij de hypotheekadviseur Utrecht.

   Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking
   Wil je voordelig en snel een hypotheek afsluiten bij een erkende hypotheekadviseur? Plan dan een afspraak in met een hypotheekadviseur van FinaForte. Wij zijn aangesloten bij meer dan 20 banken en kunnen je daarom te allen tijde voorzien van een passend aanbod. Voor hypotheekadvies in Utrecht ben je bij ons altijd aan het goede adres. Wij doen er alles aan om de aankoop van jouw droomwoning een stap dichterbij te brengen. Bel of mail ons voor een afspraak.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met Finaforte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."