Hypotheekadviseur Zaanstad

FinaForte is gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Wij zijn begonnen in de Zaanstad en bedienen daar van oudsher nog veel klanten. Ons kantoor in Amsterdam is slechts op 10 minuten afstand van de Zaanstad. Wij focussen ons op ondernemers maar particulieren zijn uiteraard ook van harte welkom bij ons.

Maak kennis met ons en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden klanten u voor gingen.

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Keuze uit meer dan 40 banken

Voordelig je hypotheek afsluiten

Hoogste slagingskans voor ondernemers

Altijd een gratis eerste gesprek

Bel ons voor een gratis gesprek op 085-0074080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

FinaForte, uw hypotheekadviseur nabij Zaanstad

Ga jij een huis kopen in de Zaanstad? Dan komt er ongetwijfeld veel op je af. De mogelijkheden voor een hypotheek op een nieuwe woning zijn veelal eindeloos en wat hulp daarbij kun je vast en zeker goed gebruiken. Een professioneel en deskundig hypotheekadvies in Zaanstad voor je nieuwe woning is dan ook meer dan welkom. De hypotheekadviseurs van FinaForte zijn je graag van dienst. Bij ons maakt het niet uit of je een startershypotheek nodig hebt of dat je op zoek bent naar hypotheekadvies voor ondernemers. Onze hypotheekadviseurs helpen je op weg bij het verkrijgen van het beste advies en een financiering tegen een lage rente.

Meer informatie over de hypotheek mogelijkheden?

Wilt u weten wat er echt mogelijk is voor jou? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis informatie gesprek of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

100% onafhankelijk

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Specialist in hypotheken voor ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kunt u méér lenen

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat uw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Hypotheekadviseur Zaanstad

   Ben je op zoek naar een betrouwbare partij in Zaanstad om zaken mee te doen voor een nieuwe hypotheek? Heb je je droomwoning gevonden in de stad of een plaatsje dichtbij Zaanstad? Voor persoonlijk advies op maat ben je bij FinaForte aan het goede adres. Met ruime ervaring in de hypotheekbranche, zetten de medewerkers van ons bedrijf zich graag voor je in als je op zoek bent naar gedegen hypotheekadvies door een erkende hypotheekadviseur. FinaForte is de beste hypotheekadviseur Zaandam en denkt daarom graag met je mee. Je kunt bij ons terecht als je ondernemer, ZZP’er, starter of doorstromer bent. Wij begeleiden je graag in je zoektocht naar een nieuwe woning.

   Hypotheek advies? Eerst een gratis oriënterend gesprek!

   Voor hypotheekadvies Zaanstad, profiteer je bij FinaForte altijd van een gratis eerste kennismaking. Of u je woonachtig bent in Zaandijk, Wormerveer, Assendelft of Zaandam, bij de hypotheekadviseur Zaanstad kun je altijd terecht voor een gedegen hypotheekadvies. Een hypotheekadviseur Zaanstad kijkt tijdens dit eerste gesprek naar het inkomen dat je verdient in loondienst of via je eigen bedrijf en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Zowel starters op de woningmarkt als ondernemers kunnen dus bij ons terecht voor professioneel hypotheekadvies. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, juist als je ondernemer bent.

   Waarom een hypotheekadviseur in Zaanstad?

   Een hypotheekadviseur Zaanstad kent de markt in Zaanstad en omgeving als geen ander. Zo worden ontwikkelingen in de hypotheekwereld nauwlettend in de gaten gehouden. Mocht het nodig zijn, dan kan een hypotheekadviseur Zaanstad snel schakelen. Bij het afsluiten van een hypotheek is dit vaak nodig, want de markt is altijd in beweging en soms zijn de wachttijden erg lang. Het is goed om te weten dat je in bepaalde situaties gebruik kunt maken van schenkingen en/of subsidies. De hypotheekadviseur zal dit tijdens een gesprek graag aan je toelichten. Een hypotheekadviseur Zaanstad kan verder de waarde van de hypotheek en een pand goed inschatten in plaatsen zoals Zaanstad, Heemskerk, Castricum, Wormerveer, Krommenie, Zaandam, Beverwijk en omstreken. De droom van je nieuwe woning komt daarmee een stuk dichterbij.

   Stappenplan hypotheekadvies

   Je bent vast nieuwsgierig hoe het stappenplan van een hypotheekadviseur Heemskerk eruit ziet. We starten altijd met een gratis oriënterend gesprek. Tijdens deze ontmoeting wordt al snel duidelijk welk bedrag je kunt lenen en bij welke bank of financieringsmaatschappij je terecht kunt voor de laagste rente. Uiteraard kijken we ook naar de waarde van de woning die je wilt kopen en hoe je inkomen eruit ziet. Ben je ondernemer? Dan kijken we naar de prognose(s) van je bedrijf. Heb je een bod gedaan en is het bod geaccepteerd door de verkopende partij? Dan kunnen we de hypotheekaanvraag daadwerkelijk gaan indienen. Wij begeleiden je tijdens dit gehele traject en verzorgen voor jou de afspraak bij de notaris waar de akte uiteindelijk wordt getekend.

   Is een hypotheekadviseur in Zaanstad wel noodzakelijk?

   Voor hypotheekadvies hoef je niet altijd langs te komen bij onze hypotheekadviseurs. Hypotheekadvies kan tegenwoordig ook prima op afstand plaatsvinden. Dit is veelal voordeliger en efficiënter. Dus ook als je niet in de buurt woont van Zaanstad, schroom niet om bij ons informatie in te winnen voor een nieuwe hypotheek. Onze onderneming voldoet aan alle kwaliteitseisen en heeft enkel gediplomeerde medewerkers. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van een professioneel en passend hypotheekadvies. Je kunt ook kiezen voor een execution only hypotheek. Dit betekent dat je een (online) hypotheek afsluit zonder advieskosten. Dit is goedkoper dan wanneer je een tussenpersoon inschakelt. Bel ons gerust als je hierover meer informatie wenst.

   Neem contact op met de hypotheekadviseur Zaanstad

   Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek? Wij kunnen je zeker verder helpen in je zoektocht naar een nieuwe woning. Bel ons voor een gratis oriënterend gesprek inzake een nieuwe hypotheek. Natuurlijk mag je ook altijd eerst een offerte bij FinaForte opvragen. Of je nu starter, doorstromer of ondernemer bent, bij ons kan iedereen terecht. Juist wanneer je denkt dat voor jou als ZZP geen mogelijkheden zijn voor een hypotheek, laat ons dan voor jou aan de slag gaan om je droom te realiseren en het gewenste pand te financieren.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080

   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Ontdek wat andere ondernemers over ons zeggen

      9,9 - bron: advieskeuze

   "Het hypotheekadvies/bemiddeling in mijn geval was super veeleisend. Met een positief eindresultaat. Hierbij is zo ontzettend veel contact geweest dat zijn backoffice mijn telefoonnummer ging herkennen. Alle lof voor de adviseurs voor het aangaan en winnen van deze uitdaging. Het was een close call. Letterlijk vrijdagmiddag hypotheek akkoord en donderdag de sleutel van ons nieuwe huis."

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   "Toen mijn partner net als zzp'er startte met zijn nieuwe onderneming heb ik al contact opgenomen met Finaforte. De adviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen en duidelijk verteld wat er voor nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen in de prijsklasse die wij wilden (ver boven de NHG grens, om een beeld te schetsen). Daar hebben we vervolgens naartoe gewerkt. Ondanks dat we uiteindelijk (bijna een jaar na het eerste gesprek) cijfers van een gebroken boekjaar en een prognose -na 1 jaar zzp'er te zijn geweest- naar de adviseur hebben gestuurd, heeft hij direct een hypotheek voor ons kunnen regelen. Tussen het afronden van het hypotheekdossier en het binnenkrijgen van de offerte zat maar ruim 1 week. Niets dan lof!"

   Ruben - Ondernemer
   bron: advieskeuze

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."