Member get Member programma

FinaForte bestaat bijna 10 jaar! Een van onze grootste successen is de waardering en doorverwijzingen van onze klanten. Taarten, bloemen, chocola, champagne, wijn, kaarten we hebben de leukste bedankjes mogen ontvangen. Wij willen graag wat terug doen voor onze klanten en daarom hebben wij dit Member get Member programma opgezet.

Verwijs iemand door die klant wordt en jullie ontvangen beide een cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Ben jij door iemand doorverwezen?

Vul dan het aanmeldformulier in en wij bellen je binnen een werkdag terug om een gratis en vrijblijvend informatiegesprek in te plannen. Onderteken je daarna een opdracht tot dienstverlening, dan ontvangen jullie ontvangen beide een cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

FinaForte is de nummer 1 in hypotheken en financiering voor ondernemers. Wij krijgen wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9!

Word ambassadeur van FinaForte

Ben jij blij met onze dienst of heb jij een goede ervaring met ons? Raad ons aan aan een vriend, collega of familie en wanneer hij of zij klant wordt bij ons ontvangen jullie beide een cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Jullie kunnen kiezen uit een Bol.com cadeaukaart of een Goede doelen cadeaukaart met een goed doel naar keuze.

Kies zelf jouw cadeaukaart t.w.v. € 50,-

         

Voorwaarden Member get Member programma

  1. Introducé is doorverwezen door een bestaande klant
  2. Aanmelding is verlopen via finaforte.nl/member-get-member
  3. Introducé is een nieuwe klant voor FinaForte
  4. Cadeaukaarten worden uitgegeven wanneer er een opdracht tot dienstverlening is ondertekend door de introducé

Lees hier de uitgebreide voorwaarden

Ambassadeursclub FinaForte

Als je twee of meer kennissen succesvol doorverwijst naar FinaForte, dan word je automatisch lid van de Ambassadeurs Club FinaForte. Onze Ambassadeursclub is het grootste netwerk voor ondernemers en hiervoor organiseren we unieke netwerkbijeenkomsten. Iets wat je niet wilt missen als echte ondernemer.

Aanmeldformulier

Member get Member programma en gratis informatiegesprek.    Ik accepteer het privacy beleid