Member-get-Member actie

Ben jij doorverwezen door een van onze klanten? Meld je aan voor een informatiegesprek via onze Member-get-Member actie en maak kans op een cadeaukaart van 50 euro.

 • Gratis oriënterend gesprek met een adviseur
 • Gesprek met ondernemersspecialist hypotheken of
 • Gesprek met specialist in zakelijke financieringen
 • Kans op een cadeaukaart van 50 euro voor jou en je kennis

Bij FinaForte heb je bovendien de hoogste slagingskans op een hypotheek of zakelijke financiering. Tegen de beste voorwaarden. En keuze uit 50+ financiers.

Ben jij door iemand doorverwezen?

Leuk dat je interesse hebt in de dienstverlening van FinaForte! Als ondernemer ben je hier aan het juiste adres voor een hypotheek of zakelijke financiering. En het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis.

Meld je aan voor een gratis gesprek via het Member-get-Member-formulier op deze pagina en maak kans op een cadeaukaart van 50 euro. De FinaForte medewerker belt jou zo snel mogelijk terug om een gratis oriënterend gesprek in te plannen met een adviseur. 

Kies straks zelf jouw cadeaukaart van 50 euro

Vermeld op het aanmeldformulier ook wie jou heeft doorverwezen. Want alleen bij een aanmelding via het Member-get-Member formulier maken jullie allebei kans op een cadeaukaart van 50 euro van bol.com of Goededoelen.

kaarten member-get-member programma

Oriënterend gesprek, dit mag je verwachten

Tijdens het oriënterend gesprek bespreekt de adviseur met jou de haalbaarheid van de gewenste hypotheek of bedrijfsfinanciering. Na dit gesprek heb je al direct een duidelijk beeld van jouw zakelijke inkomen en/of maximale hypotheek. Een goed inzicht in je zakelijk inkomen maakt dat de financieringsaanvraag sneller en soepeler verloopt. FinaForte adviseurs zijn ondernemers specialisten die zelf jouw zakelijk inkomen kunnen vaststellen.

Iemand doorverwijzen als klant

Ben jij al klant en wil je iemand doorverwijzen? Dat kan! Mail de link finaforte.nl/member-get-member naar jouw kennis. Als aan alle voorwaarden wordt voldaan maken jullie allebei kans op een cadeaukaart. En je mag oneindig veel kennissen doorverwijzen.

Voorwaarden Member get Member actie

 1. Introducé is doorverwezen door een bestaande klant
 2. Aanmelding is verlopen via finaforte.nl/member-get-member
 3. Introducé is niet eerder klant geweest van FinaForte
 4. Cadeaukaarten worden uitgegeven als de introducé klant is geworden van FinaForte

Lees hier de uitgebreide voorwaarden

Aanmeldformulier

Member get Member actie en gratis informatiegesprek.

  Ik heb interesse in:


  Ik accepteer het privacy beleid