Casus

Zo krijg je een hypotheek als startende zzp’er

Hoe startende zpp’er Sebastian een hypotheek rond kreeg.

Denk jij dat een hypotheek voor een startende zzp’er onmogelijk is? Echt niet! Er is veel mogelijk voor een startende ondernemer. Ondernemer Sebastian is startende zzp’er en heeft een hypotheek nodig om samen met zijn vrouw Dominika een huis te kopen. Tijdens eerste contactmomenten met diverse geldverstrekkers lijkt de hypotheekaanvraag lastig en complex. Tot hij in contact komt met FinaForte. Met onze ruime ervaring met startende ondernemers krijgt hij snel zijn woninghypotheek rond.

Woning van startende zzper

Startende ondernemer met uitzendbureau

Met ruim vijf jaar ervaring in recruitment is Sebastian afgelopen jaar met zijn eigen uitzendbureau gestart. zzp’er Sebastian matcht werkgevers en werkzoekende voor zowel tijdelijke projecten als vaste banen. Zijn expertise zit vooral in bouw- en productiepersoneel. Denk aan schilders, stukadoors, timmermannen en allround bouwvakkers. Graag gaat hij de uitdaging aan om voor zijn opdrachtgevers droom teams te maken.

Afgewezen bij het eerste contactmoment

Het uitzendbureau is meteen vanaf het begin een succes. Dat is natuurlijk niet gek als je je iedere dag 12 uur inzet voor je opdrachtgevers. Met het succes en de lage rente wilt hij graag samen met zijn vrouw Dominika een huis kopen. Hij belt met een aantal banken en hypotheekadviseurs om te inventariseren wat zijn mogelijkheden zijn. Tijdens het eerste contactmoment wordt hij gelijk afgewezen. Dit voelt heel zuur, want ze willen graag hun eerste woning kopen.

Doorzoeken naar de juiste hypotheekspecialist

Hoe ontmoedigend de afwijzingen zijn, ondernemer Sebastian en Dominika geven niet op. Ze gaan specifiek zoeken naar een hypotheekadviseur die meer weet van startende ondernemers. Zo komen ze via Google bij FinaForte terecht. Ze lezen in onze reviews dat er al veel ondernemers een hypotheek hebben gekregen met onze dienstverlening. Dit geeft ze veel vertrouwen en plannen daarom een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Omgeving van de woning startende zzper

Kansen voor een succesvolle hypotheekaanvraag

In dit gesprek komen ze in contact met adviseur Sil. Het is een open en eerlijk gesprek waarin alle vragen van het koppel worden beantwoord. Adviseur Sil schat direct de situatie van Sebastian en Dominika in en ziet duidelijke kansen voor een succesvolle hypotheekaanvraag. Wat een opluchting. Eindelijk een adviseur die een duidelijke uitleg geeft en met ons meedenkt. Ze ondertekenen op basis van het kennismakingsgesprek een opdracht tot dienstverlening.

De oplossing: 8 maanden ondernemer en toch een hypotheek?

Adviseur Sil gaat aan de slag met de hypotheekaanvraag. De uitdaging zit in de duur van ondernemerschap. Met de onderbouwing kijkt Sil verder dan de 8 maanden als ondernemer. Ook het arbeidsverleden van Sebastian en de toekomst van de onderneming neemt hij mee in de hypotheekaanvraag. De combinatie van ervaring binnen werving en selectie en de toekomst prognose van de onderneming geeft de bank voldoende comfort om de hypotheek te verstrekken.

“5 sterren is te weinig!

De dienstverlening van Sil en Esther was boven verwachting! Zij hebben ons uitstekend geholpen met een complexe situatie (ben slechts 8 maanden een zzp’er) en toch voor elkaar gekregen dat wij een hypotheeklening binnen enkele weken hebben ontvangen!

Wij hebben van Sil een helder beeld van onze situatie gekregen en een deugdelijk advies. Samen met Esther hebben ze ons soepel door het hele proces begeleid. Dat was een enorme ontzorging voor ons!

Wat wij echt leuk vonden in de hele samenwerking was het professionalisme van dit team, de deskundigheid en de snelle en goede communicatie.

Nogmaals bedankt voor de hele fijne service en de lekkere en mooie taart! Wij zijn ontzettend blij dat wij voor FinaForte hebben gekozen. Tot volgende keer(hypotheekaanvraag)!”

Sebastian

Heel snel een hypotheek gekregen

De verwachtingen van Sebastian en Dominika zijn overtroffen. Ze hebben binnen enkele weken een hypotheeklening ontvangen. Veel eerder dan ze hebben verwacht. Zo kunnen ze hun prachtige tussenwoning in Zaandam definitief kopen. Deze woning voldoet aan al hun wensen: dichtbij Amsterdam, in een rustige wijk en vlakbij een sportschool. Daarnaast ook voldoende kamers, zodat ze vanuit huis kunnen werken.

Ook startende zzp’er en een woninghypotheek nodig?

Heb je ook een bod op een woning gedaan en zoek je een passende zzp woninghypotheek net als Sebastian? Of ben je eerder afgewezen voor een woningshypotheek omdat je startende zzp’er bent? Of loopt de hypotheekaanvraag stroperig? Onze adviseurs staan klaar om je verder te helpen met jouw financieringsbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-0074080 of vraag een gratis oriëntatiegesprek aan.

Gratis gesprek aanvragen

Ontdek wat er ècht mogelijk is voor u? Bel gerust voor een gratis oriënterend gesprek op 085 - 007 4080 of vraag een gesprek aan en wij bellen u terug.

    Ik wil meer informatie over:


    Ik accepteer het privacy beleid

    Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 085-0074080