Finaforte Amsterdam

Hypotheekadvies Amsterdam

  9,9 - bron: advieskeuze

Finaforte is als hypotheekadviseur gevestigd in Amsterdam. Naast hypotheek voor mensen in loondienst zijn wij gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Wij zijn 100% onafhankelijk en zijn bij vrijwel alle hypotheekverstrekkers aangesloten. 

Wij krijgen voor elkaar wat anderen niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees zelf onze reviews en ontdek waarom méér dan 10.000 tevreden klanten je voor gingen.

R

Keuze uit meer dan 40 banken

R

Bieden zonder voorbehoud

R

Hoogste slagingskans voor ondernemers

Wij krijgen voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen en daarom geven onze klanten ons een 9,9! Lees hier zelf onze reviews.

zzp hypotheek
R

Wij zijn 100% onafhankelijk

R

Wij begrijpen ondernemers

R

Ondernemers hypotheken

R

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

R

De hoogste slagingskans

R

Krijg altijd de beste rente

Finaforte Amsterdam

Jouw hypotheekadviseur in Amsterdam

Wil je hypotheekadvies in Amsterdam door een ervaren hypotheekadviseur die zowel ervaring heeft met hypotheken voor mensen met  inkomen loondienst als met het inkomen uit een onderneming? Dan ben je bij Finaforte in Amsterdam aan het juiste adres.

Wij berekenen jouw maximale hypotheek en zetten alle hypotheken op een rij voor je.

Het gratis orienterend gesprek

Wil je snel inzicht in jouw hypotheek mogelijkheden? Plan dan gerust een gratis orienterend gesprek. Het gesprek kan op ons kantoor in Amsterdam, telefonisch of digitaal met videobellen. Dit kunt je verwachten van het gesprek;

 • Berekening maximale hypotheek
 • Berekening maandalsten
 • Inzicht in extra mogelijkheden
 • Vast stellen inkomen bij ondernemer

Kennismaken?

Wil je weten wat er écht mogelijk in loondienst of als ondernemer? Bel ons op 085-0074080 voor een gratis telefonisch informatie gesprek of laat jouw naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gebruik onze hypotheekcalculator voor ondernemers

Maak gratis gebruik van de meest uitgebreide hypotheekcalculator voor ondernemers.

hypotheek ondernemer berekenen

100% onafhankelijk

Wij begrijpen ondernemers

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Meer dan 95% slagingskans

Altijd de laagste rente

Bij ons kun je méér lenen

Bieden zonder voorbehoud

Altijd een gratis oriënterend gesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085-0074080

Plan een gratis oriënterend gesprek!

  Ik accepteer het privacy beleid

  100% onafhankelijk

  Wij begrijpen ondernemers

  Specialist in hypotheken voor ondernemers

  Meer dan 95% slagingskans

  Altijd de laagste rente

  Bij ons kun je méér lenen

  Bieden zonder voorbehoud

  Altijd een gratis oriënterend gesprek

  Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

  Bel ons op 085-0074080

  Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Ik accepteer het privacy beleid

   Nieuw! Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers

   Finaforte streeft naar een eerlijke woningmarkt voor ondernemers en daarom bieden we hen ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Hiermee kun je met meer zekerheid een bod zonder voorbehoud uitbrengen en heb je tot wel 50% meer kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Zo heb jezelf meer zekerheid en krijgen de verkoper en makelaar meer vertrouwen in jouw bod. Lees meer over ‘Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers’.

   Bieden zonder voorbehoud voor ondernemers
   Keuze uit alle banken en altijd de laagste rente

   1. Gratis gesprek

   Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

   2. Vergelijken & kiezen

   Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

   3. Tekenen bij de notaris

   Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Vragen over haalbaarheid hypotheek

   Kan ik een hypotheek krijgen als ondernemer?

   Hypotheek advies? Eerst een gratis oriënterend gesprek!

   Als woningzoekende wil je natuurlijk weten wat je mogelijkheden zijn. Een gratis oriënterend gesprek behoort bij FinaForte daarom tot de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat je wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor het krijgen van een hypotheek voor je nieuwe huis. Ook voor een ZZP hypotheek ben je bij ons op de juiste plek. Dit geldt voor zowel DGA’s als ZZP’ers. Advies bij een hypotheek voor ondernemer is een van onze expertises. Wij geven je graag vrijblijvend advies hoe je als ondernemer een hypotheek kunt krijgen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, schroom daarom niet om contact op te nemen.

   Waarom een hypotheekadviseur in Amsterdam?

   Je kiest natuurlijk niet voor niets voor een hypotheekadviseur Amsterdam. Deze persoon kent als geen ander de markt en weet hoe dynamisch deze kan zijn. Het is prettig om te weten dat je voor hypotheekadvies in Amsterdam altijd snel bij ons terecht kunt. Bovendien zijn wij gevestigd in Amsterdam en wonen we dus in jouw toekomstige buurt!

   Lage rente en subsidiemogelijkheden
   De rente is op dit moment historisch laag en dat biedt voor jou volop mogelijkheden. Wij kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld borgstelling door ouders of schenkingen die worden gedaan voor het verkrijgen van een hypotheek. Ben je een starter en wil je een woning kopen die met jouw inkomen niet te betalen is? Wellicht dat dan de Starterslening op jou van toepassing is. Daarmee krijg je toch de kans om je droomhuis te kopen.

   100% onafhankelijk
   Het is goed om te weten dat we 100% onafhankelijk zijn en dat we alle ontwikkelingen op de hypotheekmarkt scherp blijven volgen. Wij schakelen zeer snel, ondanks dat we zijn aangesloten bij meer dan 20 banken. Of het nu gaat om hypotheekadvies voor ondernemers, een startershypotheek of een ZPP hypotheek, bij ons kun je altijd probleemloos terecht.

   Stappenplan hypotheekadvies

   Als je besluit om het hypotheektraject in te stappen met FinaForte, dan is het prettig om te weten dat we dit doen middels een stappenplan. Daarmee scheppen wij voor jou duidelijkheid en dit helpt je om het gehele traject zonder stress te doorlopen.

   1. Gratis oriënterend gesprek
   We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking door middel van een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie. Dit gesprek kost je helemaal niets en is dan ook gratis.

   2. Hypotheekadvies
   Natuurlijk wil je tijdens de aankoop van een woning worden voorzien van het beste advies. Dankzij de hulp van een erkende hypotheekadviseur Amsterdam van FinaForte hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij geven jou altijd het beste advies in jouw actuele situatie. We zijn namelijk 100% onafhankelijk. Of het nu gaat om een hypotheek voor ondernemer, ZZP hypotheek of dat je een startershypotheek nodig hebt, wij gaan altijd op zoek naar een passende oplossing.

   3. Hypotheek aanvraag
   Het indienen van de hypotheekaanvraag is altijd een spannende tijd. Gaat het je lukken om de financiering rond te krijgen voor je droomwoning? Als je bij ons je hypotheekadvies hebt gekregen, hoef je daar zeker niet wakker van te liggen. Tijdens de eerdere gesprekken hebben wij namelijk al berekend wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen en zijn we bijvoorbeeld op zoek gegaan naar diverse subsidieregelingen. Aangezien we zijn aangesloten bij meer dan 20 banken, is er altijd een hypotheekverstrekker te vinden die jou graag een financiering verleent voor je nieuwe woning.

   4. Notaris
   Is de hypotheek aanvraag ingediend en akkoord bevonden door de bank, dan gaan wij als de beste hypotheekadviseur Amsterdam met je mee naar de notaris. Hier vindt namelijk de overdracht van de woning plaats. Je dient als eigenaar te worden vastgelegd in het kadaster en dit wordt gedaan bij de notaris, evenals het opmaken van de eindafrekening.

   Is een hypotheekadviseur in Amsterdam wel noodzakelijk?

   Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden: nee. Hypotheekadvies kan ook prima op afstand, dit is namelijk voordeliger en efficiënter. In je zoektocht naar een hypotheekadviseur Amsterdam, is het goed om te weten dat dit ook eenvoudig online kan. Dus ook als je momenteel nog niet in Amsterdam woont, maar wel een woning in de hoofdstad van Nederland gaat kopen, kun je een hypotheek afsluiten bij de hypotheekadviseur Amsterdam.

   Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking
   Wil je voordelig en snel een hypotheek afsluiten bij een erkende hypotheekadviseur? Plan dan een afspraak in met een hypotheekadviseur van FinaForte. Wij zijn aangesloten bij meer dan 20 banken en kunnen je daarom te allen tijde voorzien van een passend aanbod. Voor hypotheekadvies in Amsterdam ben je bij ons altijd aan het goede adres. Wij doen er alles aan om de aankoop van jouw droomwoning een stap dichterbij te brengen. Bel of mail ons voor een afspraak.

   Hoe kan ik als ondernemer mijn maximale hypotheek berekenen?

   Je wilt natuurlijk weten hoeveel jij maximaal kunt lenen. Met onze gratis hypotheekcalculator voor ondernemers bereken je je maximale ondernemershypotheek binnen 1 minuut. We laten de uitkomsten van jouw maximale hypotheek zien aan de hand van vier verschillende berekeningen.

   De hoogte van je hypotheek hangt af van vele factoren. Dat vereist maatwerk. Tijdens een gratis quickscan berekenen wij exact jouw maximale hypotheek is op basis van je huidige financiële situatie. Doe snel een gratis quickscan!

   Mag ik het inkomen van mijn partner meenemen?

   Ben je van plan een huis te kopen samen met je partner die in loondienst werkt? In dat geval kan het inkomen van jouw partner óók meegewogen worden voor de hoogte van jullie hypotheek.

   100% onafhankelijk

   Wij begrijpen ondernemers

   Specialist in hypotheken voor ondernemers

   Altijd een gratis oriënterend gesprek

   Meer dan 95% slagingskans

   Bieden zonder voorbehoud

   Altijd de laagste rente

   Weten wat jouw mogelijkheden zijn?

   Bel ons op 085-0074080

   Plan een gratis oriënterend gesprek!

   Weten wat uw mogelijkheden zijn?

   Bel ons gerust of vraag een gratis gesprek aan en wij bellen u terug.

   Oriënterend gesprek

   Méér dan 10.000 tevreden ondernemers gingen je voor.

   Vraag een gratis oriënterend gesprek aan en ontdek zelf waarom ondernemers voor Finaforte kiezen.

   De meest gehoorde eerste reactie van onze klanten zegt genoeg: Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt. Precies deze reactie vertaalt het DNA van Finaforte. Finaforte begrijpt je als ondernemer wél en krijgt voor elkaar wat andere niet voor elkaar krijgen. Dus loop je vast met jouw hypotheek of financiering en heb je het gevoel dat je als ondernemer niet begrepen wordt? Neem dan contact op met ons voor een gratis oriënterend gesprek.

   "Hèhè, eindelijk iemand die ondernemers begrijpt."