Personeelsarrangement Optiver

Voor de werknemers van Optiver bieden we onze dienstverlening aan met een korting van € 250,- op onze offerte. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs om jouw financieringsmogelijkheden inzichtelijk te krijgen.

Het financieren van een pand

Het financieren van een eigen woning in Nederland kan bij circa 40
geldverstrekkers en een verhuurhypotheek bij 20 geldverstrekkers. FinaForte is
gespecialiseerd in hypotheken voor mensen met complexe inkomensstructuren en begeleid je om deze succesvol af te ronden.

Onze adviseurs kennen de inkomensstructuur van Optiver en maken vanuit jouw wensen een goede analyse. Hierdoor krijg je inzicht welke hypotheekvoorwaarden het beste aansluit aan jouw situatie en welke geldverstrekker bij je past. Het toetsinkomen is voor een geldverstrekker de grondslag voor het bepalen van een maximale hypotheek. Dit is dan ook voor ondernemers en werknemers in loondienst met een “niet standaard” inkomensprofiel de grootste uitdaging.

Wil je weten wat FinaForte voor jou kan betekenen?

Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

Wil je weten wat FinaForte voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

  Ik accepteer het privacy beleid

  1. Gratis gesprek

  Plan een gratis oriënterend telefonisch gesprek en ontdek direct wat er voor je mogelijk is. Wij bespreken met je; jouw slagingskans, maximale hypotheek, rente en voorwaarden.

  2. Vergelijken & kiezen

  Onze hypotheekadviseurs kennen de voorwaarden en uitzonderingen van de banken als geen ander en weten altijd de beste rente, voorwaarden en de hoogste slagingskans voor je te creëren.

  3. Tekenen bij de notaris

  Na akkoord vragen wij de definitieve hypotheekofferte op bij de bank en kun je deze tekenen bij de notaris. Nu kun je genieten van jouw nieuwe woning.

  Het arrangement

  FinaForte gebruikt voor haar dienstverlening een offertemodel met standaardprijzen en een maatwerk kostenmatrix. Voor de werknemers van Optiver bieden we onze dienstverlening aan met een korting van € 250,- op onze offerte.

  Binnen FinaForte is er een vast team die volledig bekend is met de inkomensstructuur en alle specifieke arbeidsvoorwaarden van Optiver, waardoor jouw financieringsaanvraag soepel verloopt.

  Meer weten? Plan een gratis gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

  € 250,- korting

  op onze offerte

  Wil je jouw financieringsmogelijkheden weten?

  Meld je aan via ons afsprakenformulier. Na aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen en ontvang je een e-mail met een link naar ons beveiligde klantportaal, waarin je de volgende stukken* kan uploaden. Op basis van deze stukken kunnen we een berekening maken en je de financiële mogelijkheden bieden.

  1. Identiteitsbewijs

  h

  2. Laatste loonstrook

  i

  3. Jaaropgaven

  4. Specificatie bonus

  *In een later stadium vragen wij jouw officiële werkgeversverklaring op, vanwege de beperkte geldigheid van 3 maanden.

  FinaForte-Optiver Adviseurs

  David de Nieuwe
  Ondernemer specialist
  mijn verhaal
  ‘’Bij FinaForte is veel kennis en kunde aanwezig. Dat prikkelt mij om ondernemers te helpen die bij andere partijen vastlopen! Voordat ik bij FinaForte kwam, begon ik mijn hypotheekcarrière bij ING. Daarna werkte ik nog bij ASR, Syntrus Achmea en Knab Hypotheken. Naast hypotheken, ben ik gek op elektronische muziek. Ik heb nog iets van 400 vinylplaten verzameld vanaf mijn 16e!’’
  Aart Sprikkelman
  Ondernemer specialist
  mijn verhaal
  ‘’Ik heb ruim 30 jaar ervaring na mijn studie fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij FinaForte is het fantastisch om ondernemers te helpen. Geen ondernemer is hetzelfde, net als zijn of haar (financiële) situatie. Dat maakt het een kunst de hypotheekwens van elke ondernemer te passen binnen de normen van regelgeving, zodat geldgevers de aanvraag accepteren. Dit maatwerk is mijn drive!’’
  Carolien van Heijningen
  Carolien van Heijningen
  Ondernemer specialist
  mijn verhaal
  Mijn loopbaan is ruim 30 jaar geleden begonnen bij ABN AMRO waar ik diverse advies- en accountmanager functies voor bepaalde doelgroepen vervuld heb. Na mijn bank carrière besloot ik verder te willen gaan in het onafhankelijk financieel advies en vervolgens heb ik als gecertificeerd financieel planner een aantal jaar gewerkt voor een administratie- en financieel adviesbureau voor ondernemers. Bij Finaforte valt eigenlijk alles samen, mijn onafhankelijke adviesrol binnen de hypothekenmarkt en mijn oprechte interesse voor de ondernemer. Mijn drive is het beste te willen voor mijn klant en vooral in oplossingen en mogelijkheden te denken.
  Michel Lindenburg
  Ondernemer specialist
  mijn verhaal
  ‘’Na mijn studie commerciële economie was ik 10 jaar actief als market maker op de optiebeurs. Daarna ging ik aan de slag als hypotheekadviseur bij de Rabobank, werd gecertificeerd financieel planner en stroomde door als bedrijfsadviseur. Nu begeleid ik ondernemers bij hun financieringsaanvragen in de breedste zin van het woord.

  Zo komt het vaak voor dat een ondernemersinkomen niet past binnen de standaard acceptatiekaders van de bank. Dan ga ik altijd op zoek naar maatwerkoplossingen om de aanvraag tóch rond te krijgen. Want is het inschatten en beoordelen van werkelijke risico’s niet belangrijker dan vinkjes zetten en afwijzen alleen omdat een computer dat zegt?’’

  Wie is FinaForte?

  FinaForte is gespecialiseerd in maatwerk financieringen en complexe inkomensstructuren, en heeft hierin jarenlange ervaring. Met name helpen wij onze klanten met woninghypotheken, bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.

  Doordat FinaForte bij vrijwel alle financiers een aanstelling heeft kunnen onze adviseurs op zoek naar de beste deal voor jouw situatie. Na bemiddeling door FinaForte betaal je geen afsluitkosten bij de hypotheekbank.

  Binnendienst Franchise FinaForte